reklama
alible
Fanka BB :)
Na pocieszenie Ci przyznam, że ja też mam niski próg bólu, u dentysty za każdym razem znieczulenie biorę (mąż się śmieje że mnie, że jeszcze na przeglądzie zębów też powinnam brać). A oba porody przeżyłam bez znieczuleń i owszem bolało ale naprawdę jest to do przeżyciaDziękuje No na pewno, ja i szczęście przy bólu Mam bardzo niski próg bólu, także myśle, ze apogeum dopiero mnie czeka.
Trzymajcie kciuki, trzymajcie!
Sylwestrowa
W moim szpitalu nawet nie ma czego takiego jak znieczulenie także wyboru nie mam.Na pocieszenie Ci przyznam, że ja też mam niski próg bólu, u dentysty za każdym razem znieczulenie biorę (mąż się śmieje że mnie, że jeszcze na przeglądzie zębów też powinnam brać). A oba porody przeżyłam bez znieczuleń i owszem bolało ale naprawdę jest to do przeżycia
Leżę pod oxy, zobaczymy jak się to rozwinie….
olka11135
W moim szpitalu nawet nie ma czego takiego jak znieczulenie także wyboru nie mam.
Leżę pod oxy, zobaczymy jak się to rozwinie….
Trzymam kciuki mocno! Dopóki będziesz wstanie dawaj znać
Sylwestrowa
Skurcze po ok godzinie od oxy były, teraz mimo zwiększenia dawki się wyciszyły Zaraz mają przebijać, by rozkręcić imprezę
Z
zmiana8.2
Gość
Każdy skurcz przybliza do spotkania z dzieckiemSkurcze po ok godzinie od oxy były, teraz mimo zwiększenia dawki się wyciszyły Zaraz mają przebijać, by rozkręcić imprezę
N
Natuś_ka
Gość
Na impreze to sie maly szykuje ale sylwestrowąSkurcze po ok godzinie od oxy były, teraz mimo zwiększenia dawki się wyciszyły Zaraz mają przebijać, by rozkręcić imprezę
Pozwolili Ci sie ruszyc z lozka, skorzystac z pilki na przyklad? pisalas ze na porodowce juz mają.
Z
zmiana8.2
Gość
Rozkrecilo sieNa impreze to sie maly szykuje ale sylwestrową
Pozwolili Ci sie ruszyc z lozka, skorzystac z pilki na przyklad? pisalas ze na porodowce juz mają.
alible
Jakie to prawdziweKażdy skurcz przybliza do spotkania z dzieckiem
reklama
Podziel się: