N
Natuś_ka
Gość
To dobry znak męcz cycuchy niech sie oksy rozchulaOdpadł większy kawałek czopu…. Noo, coś się tam pomału rusza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobry znak męcz cycuchy niech sie oksy rozchulaOdpadł większy kawałek czopu…. Noo, coś się tam pomału rusza
Mi siara leci od 5 mc już już chyba więcej oksy nie miga wytwarzaćTo dobry znak męcz cycuchy niech sie oksy rozchula
Nie takie straszne to przebicie pęcherza, to naprawdę nie boli a w moim przypadku zrobiło tak ultra szybki poród, że aż sama nie wierzę. Sama stymulacją brodawek doprowadziłam do pełnego rozwarcia, bez żadnych wspomagaczy innych typu oksy. Na test jak to jest poprosiłam o gaz rozweselający- to był niezły odlot
Też mi każdy mówił, że drugi poród łatwiejszy itp ale wcale się tak nie nastawiałam bo całą ciążę bolało mnie krocze i kręgosłup, 4100g w końcu urodziłam aczkolwiek jeszcze na ip USG pokazało 3600 (zawsze jest się miło zaskoczyć po fakcie).
Będzie dobrze! Wszystkie tu trzymamy kciuki
Heh siara to wynik podwyzszonej prolaktyny, a przy stymulacji sutkow bedzie wydzielac sie oksy. Sprawdzal lekarz czy rozwarcie ruszylo do przodu?Mi siara leci od 5 mc już już chyba więcej oksy nie miga wytwarzać
Aaaa, mój błądHeh siara to wynik podwyzszonej prolaktyny, a przy stymulacji sutkow bedzie wydzielac sie oksy. Sprawdzal lekarz czy rozwarcie ruszylo do przodu?
Ehh szkoda ze masz przykre odczucia zwiazane z badaniami. Napewno ta mała kruszynka wynagrodzi Ci cały ten dlugi proces sprowadzania na drugą strone brzuszkaAaaa, mój błąd
Nie, nie, nie - żadnego badania dziś, mam dość ich tortur. Jutro z rana po obchodzie sprawdzi, potem na porodówkę i się zacznie akcja z przebiciem pęcherza i oxy
No okropnie tutaj badają, płakać się chce. Do tego szyjka niby nie jest jeszcZe tak „ustawiona” jak powinna do porodu i przez to lekarze musza trochę głębiej ją badaćEhh szkoda ze masz przykre odczucia zwiazane z badaniami. Napewno ta mała kruszynka wynagrodzi Ci cały ten dlugi proces sprowadzania na drugą strone brzuszka
No okropnie tutaj badają, płakać się chce. Do tego szyjka niby nie jest jeszcZe tak „ustawiona” jak powinna do porodu i przez to lekarze musza trochę głębiej ją badać
Już się nie mogę doczekać az będzie po wszystkim, rozczulają mnie widoki ojców czekających pod drzwiami z nosidełkami Uroczy widok. Jeszcze lepszy jak tatuś dopiero pierwszy raz widzi swoje dziecko i pierwsze co to zagląda na buźkę zabuchtowaną na mróz przez mamę