reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Proszę o pomoc

Brodzik_ katarzyna @o2.pl

Początkująca w BB
Miasto
Lublin
Hej, ponad 2 tygodnie temu robiłam test ciążowy na teście wysyszly mi dwie kreski, a teraz jak robiłam to wyszła mi jedna, czy jestem w końcu ciąży, nie wiem co mam robić, a jestem za granicą. Październiku planuje całkiem zjazd do Polski, mój nazyczony myśli że jestem ciąży po tym teście...

reklama
A myslisz, ze ktos z forum postawi karty i Ci powie? Bez urazy, ale skad mamy wiedziec. Zrob jeszcze jeden test, a najlepiej badanie krwi na obecność beta hcg.
Pozdrawiam

Hej, ponad 2 tygodnie temu robiłam test ciążowy na teście wysyszly mi dwie kreski, a teraz jak robiłam to wyszła mi jedna, czy jestem w końcu ciąży, nie wiem co mam robić, a jestem za granicą. Październiku planuje całkiem zjazd do Polski, mój nazyczony myśli że jestem ciąży po tym teście...

Jeśli nie masz możliwości zrobienia badania z krwi, to myślę, że zdecydowanie powinnaś kupić ze 2-3 rodzaje zupełnie różnych testów ciążowych i je wykonać. Być może wtedy poznasz odpowiedź na swoje pytanie. Jeśli jednak okaże się, że pokazywane przez nie wyniki będą różne, powinnaś zgłosić się do lekarza, by zbadać przyczynę tych dziwnych wyników, no i braku okresu.
Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam! :)

Do góry