reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc wysypka u niemowlaka

Gabjon94

Początkująca w BB
IMG_0305.JPG
Witam wszystkie mamy
Chciałam zasięgnąć porady ponieważ moja 8 miesięczna córeczka od jakiegoś czasu ma wysypkę najpierw pojawiła się na nóżkach teraz na ramionach . Byłam u lekarza i powiedział Żr to nic groźnego . Mała już je normalne jedzenie obiadki i deserki. Kaszki na mleku itp. Czy u którejś z was maleństwo miało coś podobnego ?

Załączniki

• IMG_0305.JPG
    IMG_0305.JPG
    503 KB · Wyświetleń: 4 200
reklama
Zobacz załącznik 820428 Witam wszystkie mamy
Chciałam zasięgnąć porady ponieważ moja 8 miesięczna córeczka od jakiegoś czasu ma wysypkę najpierw pojawiła się na nóżkach teraz na ramionach . Byłam u lekarza i powiedział Żr to nic groźnego . Mała już je normalne jedzenie obiadki i deserki. Kaszki na mleku itp. Czy u którejś z was maleństwo miało coś podobnego ?
A to nie potowki? A moze zmienilas olyn do kąpieli? Kąpalas w krochmalu?

Zdrowej skory raczej kapie sie w oilatum bo rozumiem ze wysypka 1 raz?
Nie zwalaj na diete bo to nie ma nic do tego czy za szybko czy nie jak jest na cos uczulona to i tak by pozniej wyszlo.
moj syn ma 8 i pol prawie wszystko juz je dawno i zero wysypek.
A niektore rzeczy zmnienily sie zalecenia im szybciej sie wprowadzi tym organizm lepiej reaguje na alergen np truskawki:)
Idz do lekarza jak nie zejdzie nie wiem zrob testy wykap w krochmalu czy cos

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry