reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc rodziców 4-latków, które nie chodzą do przedszkola

Witam, bardzo proszę o poświęcenie niecałych 5 minut..

Prowadzę badania, dotyczące różnic w rozwoju psychospołecznym dzieci, które uczęszczają do przedszkola,a tymi, które są wychowywane tylko w domu. Mam ogromny problem ze znalezieniem takich 4latków, które nie uczęszczają do przedszkola. Jeśli Państwo jesteście rodzicami dziecka, które nie uczęszcza do przedszkola bardzo proszę o pomoc. Ankieta jest bardzo krótka i anonimowa.

Będę wdzięczna za każde wypełnienie Różnice w rozwoju psychospołecznym dziecka uczęszczającego do przedszkola, a dziecka wychowywanego w domu. DOM

Z góry serdecznie dziękuję!

reklama
moja 4-latka nie chodzi do przedszkola, a do szkoly.. W holandii, gdzie mieszkam, szkola jest od 4 roku zycia. Moze tez moge wypelnic ankiete? czy w takim wypadku nie jest Pani to potrzebne?

Serdecznie dziękuję za chęci, jednak w moich badaniach chcę wykazać różnice zachodzącą między dziećmi wychowywanymi w domu, a tymi uczęszczającymi do przedszkola. W przypadku Pani dziecka również musimy mówić o oddziaływaniach wychowawczych ze strony innych osób niż rodzina.. czyli traktować tę szkołę podobnie jak przedszkole.

Ale raz jeszcze bardzo dziękuję za odzew i dobrą wolę :)

Pozdrawiam

Dziękuję bardzo mocno wszystkim, którzy wzięli udział lub też chcieli wziąć udział w moich badaniach. Dziś zakończyłam zbieranie ankiet. Serdecznie pozdrawiam!!

Do góry