reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROLAKTYNA!!!

Motylekkk

Fanka BB :)
Dziewczyny kochane, powiedzcie proszę jaka mieliście przygodę z PROLAKTYNA? DŁUGO WAM ZAJĘLO ZAJŚCIE W CIĄŻĘ?

U MNIE POZIOM BARDZO WYSOKI. CZEKAM NA WIZYTĘ U LEKARZY.

reklama
Ja tu za dużo nie pomogę i pisze tak szczerze komentarz po to aby w powiadomieniach wyświetlały mi się odpowiedzi😂 bo chętnie poczytam. Moja prolaktyna w 3d.c. to 30,5 (norma do 35) lekarz twierdzi że jest dobra, chodz dziewczyny z forum twierdzą że można by ją trochę zbić. Ciekawią mnie przygody innych dziewczyn, a Ty autorko podziel się z nimi swoim wynikiem 😊

Ja tu za dużo nie pomogę i pisze tak szczerze komentarz po to aby w powiadomieniach wyświetlały mi się odpowiedzi[emoji23] bo chętnie poczytam. Moja prolaktyna w 3d.c. to 30,5 (norma do 35) lekarz twierdzi że jest dobra, chodz dziewczyny z forum twierdzą że można by ją trochę zbić. Ciekawią mnie przygody innych dziewczyn, a Ty autorko podziel się z nimi swoim wynikiem [emoji4]
Ja też miałam lekko podwyższona dostałam bromergon na 3 miesiące albo 4 teraz już nie pamiętam. Obniżyła się aż do 2.0 później odstawiłam leki i w zeszłym roku miałam prawie 400 a wyniki z 4.06 PRL 303 bez leków się sama obniżyła (to są inne jednostki).

Ja też miałam lekko podwyższona dostałam bromergon na 3 miesiące albo 4 teraz już nie pamiętam. Obniżyła się aż do 2.0 później odstawiłam leki i w zeszłym roku miałam prawie 400 a wyniki z 4.06 PRL 303 bez leków się sama obniżyła (to są inne jednostki).
A masz juz dzidzie czy starasz sie?
Bo ja jestem na etapie starania

Dostaniesz bromergon albo dostinex czy coś w ten deseń. Bo masz ja sporo za wysoka. A powiedz mi jak Twoje cykle?
Wlasnie cykle mam dobre. Bo wachaja sie miedzy 26 a 28 czasem 29 dni. Tazke sa regularne tak mi powiedział tez ginekolog. Ze sa regularne. Wiec z tym problemu nie mam. Okres trwa zazwyczaj 6 dni.
Miesiączki mam od zawsze bolesne raz jest super innym razem tragedia.

A badanie prolaktyny robiłam w 5 dc

Zrobię jeszcze progesteron po owualcji. Żeby zobaczyć czy w ogóle ona jest.
Chociaż na ostatniej wizycie w tamtym miesiącu byl pęcherzyk. Tyllko czy on pekl ito to nie wiem.

reklama
reklama
Wlasnie cykle mam dobre. Bo wachaja sie miedzy 26 a 28 czasem 29 dni. Tazke sa regularne tak mi powiedział tez ginekolog. Ze sa regularne. Wiec z tym problemu nie mam. Okres trwa zazwyczaj 6 dni.
Miesiączki mam od zawsze bolesne raz jest super innym razem tragedia.

A badanie prolaktyny robiłam w 5 dc

Zrobię jeszcze progesteron po owualcji. Żeby zobaczyć czy w ogóle ona jest.
Chociaż na ostatniej wizycie w tamtym miesiącu byl pęcherzyk. Tyllko czy on pekl ito to nie wiem.
O no to zazdroszczę. Ja mam w normie PRL ogólnie badania a cykle to koszmar. Dzisiaj zaczynam zażywać chlormadinon 1x1 przez 10 dni na wywołanie okresu. Bo dzisiaj 37dc i dalej okresu nie ma.

Do góry