angeliskax
Moderator
O super! Dawaj znać jak będziesz miała wynikiMyśle ze się udało dzisiaj 2 testy słabo widoczne ale jednak coś tam jest jutro jadę na betę i zobaczymy trzymajcie kciuki dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O super! Dawaj znać jak będziesz miała wynikiMyśle ze się udało dzisiaj 2 testy słabo widoczne ale jednak coś tam jest jutro jadę na betę i zobaczymy trzymajcie kciuki dziewczyny
Widać daj znać jaki wynik. PowodzeniaMyśle ze się udało dzisiaj 2 testy słabo widoczne ale jednak coś tam jest jutro jadę na betę i zobaczymy trzymajcie kciuki dziewczyny
Dzisiejsza Beta 33 czekam jeszcze na wynik progesteronuWidać daj znać jaki wynik. Powodzenia
GratulujęDzisiejsza Beta 33 czekam jeszcze na wynik progesteronu
Dziewczyny a powiedzcie czy ten progesteron jest ok ? Bo to się jakoś przelicza wstawiam zdjęcie wyników z 23.03 i 25.03Gratuluję
progesteron ładnyDziewczyny a powiedzcie czy ten progesteron jest ok ? Bo to się jakoś przelicza wstawiam zdjęcie wyników z 23.03 i 25.03
Super bardzo dziękuje za odpowiedzprogesteron ładny
Cześć. Mam pytanie w którym dniu cyklu miałaś ow? Szybko ci progesteron wyszedł pozytywny. Czy miałaś monitoring cyklu?Hej dziewczyny podpowiedzcie kochane co myślicie o wyniku 24.7 w 6 dniu po owulacji ? Dobrze wróży na ciąże czy raczej słabo ?
Przecież prog rośnie po owulacji to jak miał wyjść negatywny?Cześć. Mam pytanie w którym dniu cyklu miałaś ow? Szybko ci progesteron wyszedł pozytywny. Czy miałaś monitoring cyklu?
Tak wiem że jeśli owulacja została potwierdzona to po około 7 dniach sprawdza się poziom progesteronu.Przecież prog rośnie po owulacji to jak miał wyjść negatywny?