reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
Ja plamilam w czasie kiedy powinnam miec miesiaczke przez dwa miesiace wiec ciazy nie podejzewalam. Od zawsze mam skape miesiaczki wiec to krwawienie sie niczym nie roznilo i trwalo 3-4 dni o ciazy dowiedzialam sie jakos w 10tygodniu
asiuasiu1
ja mialam tak samo w 12 tyg ciemne plamienia nie duzo, w 1 ciazy. pojechalam do szpitala sprawdzili czy wszystko ok bylo ok dali zastrzyk anty-d bo mamy konflikt krwi z mezem i do domu tez radze odpoczywaj i koniecznie do lekarzaHtm ja jutro zaczynam 10 tydzień. Misiaczke powinnam dostać z 5dni temu.. Od wczoraj mam plamiśnie ciemno brązową wydzielina jest jej malo. Trochę brzuch mnie bóli. Leże plecakiem biorę leki a we wtorek mam wizytę u lekarza.
Ostatnia edycja:
Ja bym do szpitala podjechala. All-me, jesli jestes w PL, KAZDE krwawienie/plamienie w ciazy jest podstawa do sprawdzenia czy ciaza rozwija sie prawidlowo i proby ustalenia przyczyny plamienia. Zdecydowanie pojechalabym na IP, niech zrobia scan przynajmniej. Moze byc ze jestes w tej grupie kobiet, ktore plamia w terminach miesiaczki, ale jednak przyczyne plamienia nalezy sprawdzic. W ten sam sposob zaczynaja sie poronienia, wiec nie ma co...
reklama
asiuasiu1
pewnie wszystko bedzie ok gratuluje dzidziusia pozdrawiam