reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z ciążą-krwawienia,plamienia

Dziewczyny czy w ciąży w trakcie przypadającej miesiączko mialyscie plamienia?? W którym to było tyg i jak się wtedy czułyscie??? Ile trwało to plamienie??

reklama
Ja plamilam w czasie kiedy powinnam miec miesiaczke przez dwa miesiace wiec ciazy nie podejzewalam. Od zawsze mam skape miesiaczki wiec to krwawienie sie niczym nie roznilo i trwalo 3-4 dni o ciazy dowiedzialam sie jakos w 10tygodniu

Htm ja jutro zaczynam 10 tydzień. Misiaczke powinnam dostać z 5dni temu.. Od wczoraj mam plamiśnie ciemno brązową wydzielina jest jej malo. Trochę brzuch mnie bóli. Leże plecakiem biorę leki a we wtorek mam wizytę u lekarza.

Ja normalnie krwawilam przez 7 dni I dlatego nie wiedzialam o ciazy a w czasie kiedy mialam dostac nastepna miesiaczke plamilam .

mysle ze jesli nie ma krwisto czerownej krwi a bole brzucha nie sa zbyt dokuczliwe to lez, odpoczywaj i doczekaj wtorku i wizyty. Jesli zacznie bardzo bolec albo pojawi sie zywa krew wtedy lec do szpitala...

Htm ja jutro zaczynam 10 tydzień. Misiaczke powinnam dostać z 5dni temu.. Od wczoraj mam plamiśnie ciemno brązową wydzielina jest jej malo. Trochę brzuch mnie bóli. Leże plecakiem biorę leki a we wtorek mam wizytę u lekarza.
ja mialam tak samo w 12 tyg ciemne plamienia nie duzo, w 1 ciazy. pojechalam do szpitala sprawdzili czy wszystko ok bylo ok dali zastrzyk anty-d bo mamy konflikt krwi z mezem i do domu :) tez radze odpoczywaj i koniecznie do lekarza

Ostatnia edycja:
Ja bym do szpitala podjechala. All-me, jesli jestes w PL, KAZDE krwawienie/plamienie w ciazy jest podstawa do sprawdzenia czy ciaza rozwija sie prawidlowo i proby ustalenia przyczyny plamienia. Zdecydowanie pojechalabym na IP, niech zrobia scan przynajmniej. Moze byc ze jestes w tej grupie kobiet, ktore plamia w terminach miesiaczki, ale jednak przyczyne plamienia nalezy sprawdzic. W ten sam sposob zaczynaja sie poronienia, wiec nie ma co...

Wydaje mi się że plamieniem ustępuje. Na wkładkę wogóle go nie mam jedynie czasami po siusianiuu na papierze. Jest coraz jaśniejsze tzn taka kawa z mlekiem. Jutro pojadę na spokojnie do lekarza.

reklama