reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

szaya ciesze się bardzo 

ja też z mamą w ogóle sie nie dogaduję za to z teściową super. Zrobiła nam chrzciny takie że aż przesada wszystkiego zostało na nastepna jeszczę imprezę i w ogóle pomaga nam bardzo. nawet była u nas kilka dni bo jej córka - moja szwagierka w ciaży jest i nie do wytrzymania pinda jedna. I wcale mi nie przeszkadzała, nawet namawiałam ja zeby została u nas i od soboty była do wtorku w ogóle mnie nie wkurzała ani nic za to moja matka na chrzcinach była syraszna cały czas się o cos czepiała nie dosc że ie dała ani grosza na imprezę ani nawet dziecku nic kompletnie tpo jeszcze jakieś ale ::) ::) ::)

Do góry