reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problem z pępkiem

Dziś około 18 zauważyłam że mój 1.5 roczny syn, zrobil dwójkę przed snem.
Problem w tym, że w czasie gdy parł pojawiło się coś takiego. Niewielka Mała plamka na bodziakach i to.
Zadzwoniłam do pediatry kazał kontaktować się z lekarzem jak najszybciej.
Pojechałam na nocny dyżur, ale gdy dotarłam do gabinetu tego już nie było.
Nie miałam jak pokazać lekarzowi zdjęcia, bo z tego wszystkiego telefon został w aucie.
Powiedział żeby obserwować w czacie załatwiania potrzeb, płaczu lub zanoszenia się. Jeżeli się to powtórzy jechać na oddział Pediatrii bo możliwe że będzie trzeba usunąć. Czy ktokolwiek miał podobny przypadek? Nie usłyszałam konkretnej diagnozy czy to przepuklina, czy coś innego. W załączniku zdjęcia.

Załączniki

• 20230317_181906.jpg
    20230317_181906.jpg
    423,9 KB · Wyświetleń: 278
  • 20230317_181852.jpg
    20230317_181852.jpg
    431,9 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Jak dla mnie nie wygląda to za dobrze . Poszłabym to jeszcze raz skonsultować z lekarzem rodzinnym lub nawet na sor podjechać. Bo po wypróżnieniu żeby coś takiego się pojawiło to nie brzmi dobrze . Ja dla swojego spokoju bym sprawdziła

Do góry