reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Swiateczne dla duzych i malych- inspiracje

Julia 28 -niestety nie wiem co się dzieje, ale nie mogę wysłać maila do Ciebie. Dostaję informacje zwrotną,że są jakieś problemy z dostarczeniem wiadomości.Może masz jakiś drugi adres???

reklama
A to nasze zakupowe prezenty:
- dla trochę ponad dwuletniej dziewczynki:
E06033_M.jpg

- dla 5.5letniego brata mojego O.:
A04547_M.jpg

B06413_M.jpg

- na razie dla Victora (szukamy jeszcze jakiegoś pojazdu albo zestawu typu playmobil):
B02863_M.jpg

G07654_M.jpg
tą z żółwiem już mu daliśmy i super się nią dzisiaj bawił:tak: A i my chętnie dołączyliśmy:-D
- dla Oliego:
51DHISDcnZL._SS400_.jpg

Myślę, że to by było na tyle:-p:rofl2:
A Wy co kupiłyście/kupujecie?;-) Chętnie poznam nowe typy, bo w lutym moje chłopaki mają urodziny, więc miesiąc przerwy i znowu prezenty:shocked2::-D

Julia 28 -niestety nie wiem co się dzieje, ale nie mogę wysłać maila do Ciebie. Dostaję informacje zwrotną,że są jakieś problemy z dostarczeniem wiadomości.Może masz jakiś drugi adres???
danny22@op.pl taki julia28@amorki.pl moze żle napisałam .....Ja chciałam kupic mojemu kolejke.....ale jeszcze nie jestem pewna moji tez maja urodziny w lutym hheeeee

Dla Wiktorka od dziadków kupujemy farmę :tak:
My Little Farm – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
i statek najprawdopodobniej
Activity Pirate Ship – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
a od nas tak zachwalany Scout pyppy
Scout My Puppy Pal – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

co do naszych prezentów to właściwie chyba nie będziemy sobie robić jak już to wolimy zainwestować w coś do domu jak np garnki tefala :tak:

reklama
Pod choinkę Antek dostanie rower,a Matt jeszcze nie wiem.
Za to na mikołaja Matt dostanie bapugany czy jakoś tak :baffled::baffled: a Antek kosz do koszykówki i piłkę.
No a mąż figę z makiem :-D

Do góry