reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Gwiazdkowe Czyli Co Przyniesie święty Mikołaj?

reklama
Ja czekam aż prezenty przyjadą do mnie do domku bo większość kupiliśmy przez allegro-najgorzej jak nie zdążą dojść:-D:laugh2:wtedy będziemy ekspresowo w sobotę kupować co popadnie:happy:
A tak to już praktycznie wszystkim kupiliśmy tylko nie sobie:-):-D:laugh2:

Ja jade jutro z Radkiem kupic ostatnie prezenty i mam nadzieje,ze kupimy wszystkim bo nie chce mi sie znowu latac w wigilie... choc dzisiaj to mi sie odechcialo wszystkiego przez ta goraczke Wikuni....:-(

a ja kupiłam darta męzowi-niech se chłop porzuca do celu.
raczej mam wszystkim prezenty, najgorzej z teściową bo tu wielka niewiadoma, zresztą pewnie i tak nie bedzie zadowolona, bo zawsze jest coś nie tak... nie dogodzisz tej kobiecie

hurra, dostanę aparat nowy do zdjęć Danonka, będzie miał funkcję portretu, czyli coś takiego jak na Jagusi zdjęciach. Cieszę się jak mała dziewczynka!
oczywiście po świętach chyba wszystkie zarzucimy zdjęcia do albumu, no nie?
Sony : DSC-H2 (DSCH2) : Polska

widziałyście to? super, ale trochę drogie, bo na ile to wystarczy-3-4 m-ce a potem będzie za małe chyba?

ale nam nie pokazałaś ewanku....
a aparat suuuper,ja mam niestety stary model cyber shota i przy ruszającym sie obrazie,czytaj moim dziecku troche rozmazuje...

Ufff...ja mam juz wszystkie podarki,wyszło tego sporo,dzis dotarły pocztą ostatnie prezenty dla męża,już sie bałam że poczta nawali...tylko Oliwek już ma w użytku gwiazdkowe prezenty od dziadków,bo i kojec i krzesełko;-) ale reszta będzie pod choinką;-)
Mi sie marzy zegarek Esprita,taki fajny czarny,elegancki i...drogi jak cholera;-) więc pewnie jeszcze sobie poczekam na niego:tak: ale i tak zawsze sie ciesze z kazdego prezentu!
Ciekawe jak nasze szkraby zareaguja na kolorowe paczki?;-) :-)

Ewan ale fajny aparacik!!! Ja marzylam o kamerce ale watpie ze ja dostane bo mamy duzo innych wydatkow a maz nie wie co mi kupic!!! Podsunelam mu pomysl ze jak nie ma pomyslu to niech zrobi mi taki bilet na wspolny shopping tour po sklepach a wtedy wybiore sobie cos co bym chciala ale on stwierdzil ze to jest malo romantyczne i nie pasuje jako prezent swiateczny!!! Ciekawa jestem co wymysli!!
Allanek dostanie od nas album na zdjecia bo juz tyle ich ma ze trzeba mu zrobic pamiatke!!!
Tesciowie dostana bilet na basen z solarium, sauna, masazem i jakims zdrowym jedzeniem!!!
Ciotka Kristiana (ona jest fajna) dostanie wisiorek od firmy MEXX!
Babka Kristiana na nic nie zasluzyla ale skoro juz bedzie to kupilismy jej "biovital" to taki syropek na serce i krazenie!!!
Moja mama miala dostac plytke Rubika ale niestety kuzyn kristiana ktory mial to przywiezc nawalil i musialam myslec o czyms na szybko wiec mama dostanie odtwarzacz DVD, taki niedrogi ale wystarczajacy!!
Moj tato dostanie kurtke robocza z wyszytym profesjonalnie napisem na plecach, to bedzie nazwa jego firmy!!!
A kristi dostanie rowerek treningowy kupiony ode mnie na spolke z Laila i jego matka i tez tylko ode mnie odtwarzacz DVD, bo nam sie popsul a wiem ze bedzie sie cieszyl!!!

reklama
Do góry