Marlena1984
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie wiem za szybkoJuż wiesz jaka płeć czy to za szybko?
Powtórz test jutro rano , a w pon spróbuj zrobić betę , kiedy miałaś ostatnia miesiączkę !?
Tak zrobię dziękujeJa widzę bladą drugą kreseczkę. Ja również dla pewności powtórzyłabym test jutro z porannego moczu, albo zrobiła bhcg z krwi.
Dziś rano powtórzyłam testy nadal dwie wyraźne kreseczki chyba czas oznajmić mężowiDziewczyny od dwóch dni spuznia mi się okres no i dzisiaj coś mnie trafiło i kupiłam test -dwie grube kreski i teraz proszę o radę czy powtórzyć test jutro rano?(ten test zrobiłam koło południa)czy jest miarodajny?Zobacz załącznik 1147010Zobacz załącznik 1147010Zobacz załącznik 1147010
Proponuję poszukać prywatnie lekarza, już powinni przyjmowaćSłuchajcie ja tak trochę z innej beczki , spóźnia mi się okres 14 dni zrobiłam 6 czy 7 testów każdy negatywny . Niestety mieszkam w Holandii i tu żeby teraz umówić się do ginekologa to graniczy z cudem miesiączki mam regularne , wspolzylismy w dni płodne i teraz to już zgłupiałam czy mi się coś poprzestawiało Mam dość tej niepewności a do Polski na razie nie mam jak pojechać żeby iść do lekarza pomocy ! Może któraś z Wam mieszka za granica i wie jak tu się dostać do ginekologa ??
GratulacjeDziś rano powtórzyłam testy nadal dwie wyraźne kreseczki chyba czas oznajmić mężowi
Właśnie tu jest tak ze ciąże prowadzi położna a na usg idzie się do szpitala ginekolog prowadzi tylko ciąże zagrożona i bliźniaczaProponuję poszukać prywatnie lekarza, już powinni przyjmować
I jak testowanie?Witam, jestem tutaj nowa. Skłonił mnie do tego dzisiejszy test. Nie wiem czy jest tam cień czy mam zwidy czy zwyczajnie felerny test. Bardzo mi zależy żeby jednak cos się tam pojawiło będę wdzięczna za każdą odpowiedz.
Właśnie wracam z apteki z trzema testami dwa BabyBoom i jeden jakiś Apte Cara. Dam znaćI jak testowanie?
Aż jestem ciekawa ja 7 testów każdy negatywny a okresu barak to chociaż u Was będę się cieszyć jak będzie dwie kreski , 3mam kciukiWłaśnie wracam z apteki z trzema testami dwa BabyBoom i jeden jakiś Apte Cara. Dam znać