reklama
Paulaq23
Fanka BB :)
Witaj Nam też w sierpniu 14 mam 34 lata i syna 12 latI ja się przedstawiam, Kamila, 33 lata, dolnośląskie, teraz jest 2 ciąża, z pierwszej mam 10 miesięcznego synka. Z mężem od stu lat, a tak na serio w maju stuknie 14 lat prowadzenia wspólnego gospodarstwa
0202oliwcia
Nareszcie ktos z moich okolic
Witam wszystkie nowe mamuśki.
Ja jestem z Włocławka
O super, to jeszcze bliżej bo ja dokładnie z KruszwicyJa jestem z Włocławka
0202oliwcia
Pikolo to nie daleko
agunia2301
marcia331
Agunia witaj. Ja też jestem z Łodzi chociaż aktualnie mieszkam w okolicach Łasku.
agunia2301
Witaj a do rozwiazania jestes w lasku ?Agunia witaj. Ja też jestem z Łodzi chociaż aktualnie mieszkam w okolicach Łasku.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marcia331
Tak. Tutaj się wybudowalismy i tu będziemy mieszkać [emoji3] chociaż o porodzie myślę jednak w Łodzi. Dwa razy rodzilam w Madurowiczu i byłam w sumie zadowolona. Jeszcze w grę wchodzą Pabianice bo tam pracuje i stąd mam gina. Ale o tym pomyśle później [emoji6]
reklama
agunia2301
Ja tez rodzilam w madurowiczu I teraz chyba tez bede )Tak. Tutaj się wybudowalismy i tu będziemy mieszkać [emoji3] chociaż o porodzie myślę jednak w Łodzi. Dwa razy rodzilam w Madurowiczu i byłam w sumie zadowolona. Jeszcze w grę wchodzą Pabianice bo tam pracuje i stąd mam gina. Ale o tym pomyśle później [emoji6]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: