reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się :-)

witam, mam na imie Asia. Mam 29 lat.
Jestem szczesliwa mama 17 mies córeczki.
Z wyksztalcenia ekonomista i nauczycielka jezyka angielskiego.
pozdrawiam wszystkich :-)

reklama
Kulturalny niby ze mnie człowiek to wypada się przedstawić:

Imię: Julisia
stan cywilny: mężatka od 3,5 roku, a w związku od 11,5 lat
dzieci: aniołek 10.2008, ukochana córeczka Milenka ur.08.02.2010 i fasolinka
zwierzęta: cudowny łobuz goleden retriever Nelly
miejscowość: Wrocław
hobby: troszku mol książkowy, a poza tym uwielbiam jeździć na desce :tak:
praca: finansista, ale teraz mama w pełnym wymiarze godzin
data ostatniej @: :eek: u mnie jest troszku dziwnie bo miesiączka była normalnie mimo że dzidzia w brzuszku i nie wiadomo jak to liczyć
przewidywana data porodu: to się okaże na najbliższej wizycie

to i ja sie przedstawie:)jestem marta i mam 27 lat, z zawodu jestem nauczycielka ang i na codzien ucze dzieciaki. mam 4-letie córeczke Dominisie. choc drugi dzidzius byl palnowany od momentu zrobienia testu jestem zwyczajnie wszystkim przestraszona- dziwne:szok:

Witajcie. Mam 28 lat i 10- letniego synka Mateusza. Małżeństwem też jesteśmy od 10 lat. Jestem nauczycielem i pracuje obecnie w przedszkolu. Dzidziusia chcielismy i planowalismy.

Cześć!
Kurcze, prawie wszystkie oczekują na kolejne dziecko! Takich jak ja tu nie ma?? :)
Mam 31 lat, od 4 jestem mężatką. Już ponad 3 lata przeżywamy koszmarną walkę o pierwszą dzidzię (o jej szczegółach może nie będę tu pisać). Przeżyłam 2 poronienia.
Zawodowo - nauczyciel (polonistka i germanistka) w LO.
Pozdrowienia!

Czesc Dziewczyny - milo Was poznac Wszystkie!

Ja za 2 tygodnie bede obchodzic 30 te urodziny i maz powiedzial ze to taki prezencik od niego :)
Jestem w 7 tygodniu. Bardzo sie cieszymy bo dlugo czekalismy na ten dzien.
Jestem z Krakowa, pracuje w dziale personalnym.

Kasiamom

witam mam na imię Paulina mam 22lata, jestem studentką 4 roku socjologii, widzę że same mężatki... my mieliśmy się pobrać w czerwcu, no ale trzeba będzie przełożyć. dzidziuś planowany nie był ale już się nie możemy go doczekać. pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie ;)

reklama
Do góry