reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

:cool2:Witam.Mam na imię Kaśka jestem z Wami od 5minut heh.Jestem studentką pierwszego roku ratownictwa medycznego w Wyższej Szkole Kosmetologii i Ochrony Zdrowia w Białymstoku.Aktualnie nie jestem zamężna,ale od4 dni mieszkam u swojego chłopaka.Przeprowadziłam się z Dobrzyniewa Dużego do Gniłej(odemnie do mojego chłopaka są niecałe 2 km)Moi przyśli teściowie hmm są super znam ich już sporo bo ponad 6 latek.Pracuje jako pracownik obsługi klienta w KFC Galeria Biała w Białymstoku(aktualnie na zwolnieniu lekarskim)
Ciąża dla mnie była wielkim szokiem.Dość długo nie mogłam sie przyzwyczaić że jestem w tym stanie.Termin mam na 4-ego września.Bende miała synka.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe wrześniowe mamusie.
ps.przepraszam za ortografie-zawsze byłam kiepska z polskiego:-p

reklama
O jak miło:-)Może wiesz gdzie naj lepiej rodzić w Białymstoku????Pozdrawiam;-)

ja to tam słyszałam źle i dobrze o wszystkich szpitalach i o psk, i o warszawskiej i o tym prywatnych.... sama chce rodzić na warszawskiej ... do psk nie chcę i mam nadzieję że nie trafię tam ...

imię: Magdalena
stan cywilny: Mężątka
ilość już posiadanych dzieci: 0
data porodu: 7 wrzesień
zawód lub wykonywana prace : teraz nie pracuję
gdzie mieszkam: Kraków
w moim brzuszku mieszka: nie wiem

imie Ewa
wiek 31
stan cywilny mężatka
ilosc juz posiadanych dzieci córka Aleksandra
date porodu 22.09.2009
zawod lub wykonywana prace praca w biurze i własna firma
gdzie mieszkamy Poznań
w moim brzuszku mieszka braciszek Oli:)

imie Edyta
wiek jeszcze 26
stan cywilny mężatka ( jak poważnie brzmi:p)
ilosc juz posiadanych dzieci... wszystkie dzieci nasze są jak śpiewała Majka J...
data porodu planowo 5 październik 2009
zawod lub wykonywana prace pedagog
gdzie mieszkam Wrocław ale pochodzę ze Szczecina
w moim brzuszku mieszka TAJEMNICZA DZIDZIA która nie chciała nam się odsłonić;-)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:)

ja to tam słyszałam źle i dobrze o wszystkich szpitalach i o psk, i o warszawskiej i o tym prywatnych.... sama chce rodzić na warszawskiej ... do psk nie chcę i mam nadzieję że nie trafię tam ...
wiesz ja bende raczej rodzić na parkowej-prywatnie(oby bez komplikacji)bo po warszawskiej moja bratowa do tej pory ma jakieś dziwne wrzody:-(a rodziła prawie 9 miesiecy temu wiec coś tu jest nie tak.sama mam praktyki na różnych oddziałach szpitalnych i tak szczerze nie wszędzie ale w większości szpitali przydałyby się remonty itp.
Pozdrawiam:-)

Witam wszystkie szczęśliwe przyszłe mamusie :)
Na dobry początek kilka faktów o mnie i nadrabianie zaległości w czytaniu wrześniowego forum...
Imię: Magdalena
Stan cywilny: Szczęśliwa narzeczona
Ilość już posiadanych dzieci: poza tą mała istotką w brzuchu zero :)
Data porodu: planowana na 26.09.2009
Zawód lub wykonywane prace: zawód Dietetyk a wykonywany zawód Przedstawiciel farmaceutyczny
Gdzie mieszkam: od kwietnia 2009 Perth Szkocja, wcześniej Szczecin
W moim brzuszku mieszka i rozrabia mała dziewczynka...aktualnie zwana przez rodziców Fasolą lub Młodą...imię w trakcie obmyślania :)

Pozdrawiam słonecznie z pięknej Szkocji

reklama
Witam wszystkie szczęśliwe przyszłe mamusie :)
Na dobry początek kilka faktów o mnie i nadrabianie zaległości w czytaniu wrześniowego forum...
Imię: Magdalena
Stan cywilny: Szczęśliwa narzeczona
Ilość już posiadanych dzieci: poza tą mała istotką w brzuchu zero :)
Data porodu: planowana na 26.09.2009
Zawód lub wykonywane prace: zawód Dietetyk a wykonywany zawód Przedstawiciel farmaceutyczny
Gdzie mieszkam: od kwietnia 2009 Perth Szkocja, wcześniej Szczecin
W moim brzuszku mieszka i rozrabia mała dziewczynka...aktualnie zwana przez rodziców Fasolą lub Młodą...imię w trakcie obmyślania :)

Pozdrawiam słonecznie z pięknej Szkocji

witam serdecznie bo ja także ze szczecina jestem a we wrocku od prawie roku:p

Do góry