reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

reklama
moze byc , wlasnie nie pamietalam dokladnie czy to czy to. NAN to wtedy nie wiem jaki to odpowiednik.....

no wlasnie wyslalam ci kupe tez i mnie to wkurza, bo zlikwidowalam Dd na pieprzony virgin i mnie odcieli! mimo zaplaconych rachunkow do przodu za 2 miechy.... albo dd, albo odciecie...bez sensu.

Mam do was małe pytanko odnośnie porodu w uk.Czy nasze dzieciaczki zaraz po urodzeniu beda mialy pobierana krew badz dostana szczepionke?? Bo o ile dobrze pamietam to Sammy mial szczepionke BCG.

Wiem, ze maluch dostanie witamine K (?). Rozmawialam o tym z polozna gdy robilysmy plan porodu. I to bedzie w formie zastrzyku. NIe pamietam nic o szczepionkach az do 2 miesiaca zycia..(chyba)...ale to dopiero dowiem sie i Ci odpisze.

reklama
wierka- u mnie dzieciaczki dostaly tylko wit.K w zastrzyku po urodzeniu i mialy blood spot test- poza tym nic nie mialy , zadnych szczepionek. Szczepionki dopiero pozniej w 2 mies.

Do góry