oj dziewczyny ...tak czytam i czytam i strasznie mi szkoda,że musicie zostawić swoje maluszki...ja na szczęście mam na tyle komfortową sytuacji,że pod tym względem nie muszę się o nic martwić i szczerze-nie wyobrażam sobie jakbym musiała zostawić moją małą Gabryśkową ...
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja wlasnie jade do pracy zalatwiac formalnosci ... ech juz mi sie nie chce
a ja nie:-(A ja cieszę się że za miesiąc do pracy wracam dosyć juz siedzenia w domu;-)
jak pomyśle o tym,że od czerwca powrót do pracy i to na 12 h + 2 h na dojazd w obie strony to mam dość
wnioski już dawno złożyłam a przy okazji składam cv gdzie się da,żeby tylko gdzieś bliżej pracę znaleźć bo nie uśmiecha mi się tyle dojeżdżać
moja mała biedna Lenia:-( i jeszcze mąż na kursie do 4.07:-(
Mama Stacha
&Franka&Janka
Natalka, a kto z Lenką zostanie jak wrócisz do pracy?
A ja mam się z szefem spotkać w piątek, coś się mijamy, albo on nie może albo ja. Ale najwyższy czas się stawić bo 3.05 kończy mi się macierzyński.
A ja mam się z szefem spotkać w piątek, coś się mijamy, albo on nie może albo ja. Ale najwyższy czas się stawić bo 3.05 kończy mi się macierzyński.
kto sie nawinie:-)Natalka, a kto z Lenką zostanie jak wrócisz do pracy?
mama, tesciowa, maz, ja
no mnie tez juz niedługo czeka powrocik.... mysle ze to bedzie od 24 maja... wszystko juz w pracy załatwione juz czekaja na mój powrót;
z jednej strony sie ciesze powrotem a czasami mi smutno ze mam Stasinka zostawic.. ale po pracy bede nadrabiac :-)
z jednej strony sie ciesze powrotem a czasami mi smutno ze mam Stasinka zostawic.. ale po pracy bede nadrabiac :-)
olka2212
Wikusia
Ja również wracam w lipcu do pracy
nie wiem kto bardziej to przeżyje ja czy moja córcia, zawsze 24h/dobe razem a tu ....
niewiem jak jest u Was ale przysługuje nam 1 godz krócej w pracy jeśli mama karmi piersia wystaczy zaswidczenie od lekarza że sie karmi
nie wiem kto bardziej to przeżyje ja czy moja córcia, zawsze 24h/dobe razem a tu ....
niewiem jak jest u Was ale przysługuje nam 1 godz krócej w pracy jeśli mama karmi piersia wystaczy zaswidczenie od lekarza że sie karmi
reklama