reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

dziewczynki wstyd się przyznać ale dziś nie dałam rady bo jak się okazało w lodówce prawie nic białkowego nie było a byłam bez auta a w naszym wiejskim sklepie nawet mleka chudego nie kupisz- tylko 3,5%
więc wieczorem zrobiłam zakupy i mam lodówkę pełną smakołyków ;-)
dziś na obiad pieczona roladka z piersi kurczaka z pieczarkami, kolacja serek wiejski ale w międzyczasie owoce były :zawstydzona/y: więc jutro tak naprawdę zacznę na 100%
dużo kg do zgubienia nie mam więc ten 1 dzień mogę być za Wami!!

reklama
tez po tym myslalam
bo ja warzywno-owocowa dziewczyna jestem i pewnie bedzie mi łatwiej 3/3 lub 2/2!
jutro zaczynam na 100% i po 2 dniach zobaczę czy dam radę 3/3 czy jak inaczej

ciekawa jestem jak nam pojdzie:0 ja ze wzgledu na karmienie ciut poszerzzyłam rozpisana dietkę tak wiec do wieczornej sałatki dodałam wędzoną pierś z kurczaka.
Ale pieklam dzis tez babeczki dla gosci i uff jakos sie trzymam. W ciagu 2 mies. planuje schudnac 12 kg. tak szlo ostatnio wiec się tak nastawiam.. ciekawe. Bede miala porownanie z wami, choc wiem ze na dukanie potrafi to szybko isc.. ale ja osobiscie nie jestem za ta dieta mimo ze uwielbiam nabial i drob.

Ja tez zawstydzona ale dopiero dzis zakupy zrobilam bo nic oprocz jajek dukanowskiego nie mialam :-D

Tak wiec tez bede miala jeden dzien w plecy ale A. chce diete stosowac ze mna wiec nie bedzie mnie yak kusil. Oczywiscie dzis ostatni dzien wiec na porzegnanie smalolykow A. pojechal do mcdonalds hahah czekam na mojego burgera :-D

A powiedzcie mi, jak to jest tymi procentami tluszczu, to sie patrzy jednorazowo ile sie zjadlo czy w ciagu calego dnia nie mozna iles tam przekroczyc?

Trzymam kciuki &&&&

Lysa, Inka - ja patrzę po prostu na % tłuszczu na poszczególnych produktach typu mleko, jogurt, serek itp..nic nie sumuję..
Drugi dzień dukania, a 1kg mniej:szok::-)

reklama
Inka, ja myślę, że to woda na razie ze mnie schodzi:-) Ale i tak się cieszę:-D
Dziewczyny mam pytanie - ważycie się na diecie codziennie, czy z jakiś czas?

Do góry