reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

reklama
ja ruszam :-)
niestety zakupy nie do końca zrobione do Twoich przepisów ale jutro tylko białko, to co się znajdzie w lodówce! od pt wolne od uczelni wiec będzie czas na gotowanie i odpowiednie rozpisanie diety

Dziewczyny trzymam za waszą motywację kciuki. Ja co prawda nie dukana, tylko dieta bez nabiałowa i MŻ plus jak jest czas to jakieś ćwiczenia ale zawsze razem raźniej. Najważniejsze, że w końcu mi waga drgnęła w dół.

Widzę, że od dzisiaj ruszyły dziewczyny z dietą dukana..... Ja w ciągu 1 tg schudłam 3 kg, ale to przez problemy. Jak się stresuję to mogę nie jeść cały dzień. A przed ciążą schudłam 15 kg ale robiłam to co pisała Mła, raz dziennie jadłam jakiś obiad, a poza tym dużo piłam i owoce. Jak zakończyłam odchudzanie poszłam w górę 1 kg, no ale rok później ciąża i 25 kg na plusie. Dodam tylko, że nie obżerałam się w ciąży, nie wiem skąd się tyle tych kg wzięło. Trzymam kciuki za WAs dziewczyny!!! Powodzenia!

hej laseczki :0 ja tez dziś zwarta i gotowa:) rano się zważyłam zmierzylam spisałam wszystkie pomiary z wagi:)ja ruszam z 84,3 i chce min. tyle co przed ciąża czli 73, a docelowo 68. wzrost 176.
i moja dieta zaczęła się od omletu z brzoskwinią:) pyszne na obiad zupa koperkowa a na kolację sałatka i w między czasie 2 przekąski, ale ze względu na karmienie piersią do takiego jadłospisu trochę dodaję kalorii bo z tego co pamiętam dietetyczka szykowała mi po 1000 kalorii a to ciut mało.

A ja od dzisiaj jednak MŻ jak na razie w ogóle nie mam apetytu także dzisiaj jeszcze nic nie jadłam na pewno wyłączę ze swojej diety smażone postaram się ograniczyć białe pieczywo i dołączę ćwiczenia zobaczymy jak na razie startuję z wagą 73 kg chce dojść do 60 przy wzroście 164 nie wiem czy mi się to uda zobaczymy daję sobie czas do 20 maja bo wtedy lecę do PL i chce wyglądać jak człowiek na chrzcie mojego Syna :-)

Ja od dziś też twardo jak pisałam już, Waga 57,5kg, powiedziałam mamie że chcę do 50kg schudnąć to stwierdziła, że będę jak cień wyglądać, że już mi się buzia zapadła. Co do ćwiczeń, mam fajne ale mało czasu i ćwiczyć się nie chce, ale za to skoki na skakance i jak z przedszkola wrócę to zacznę od dziś przepraszać się z kijkami i znowu przynajmniej godzinkę dziennie będę maszerować. Ach wiosna to dobra motywacja.

reklama
dzis 1 luty:)
wiec czas zaczac ograniczanie bo niestety odchudzac sie nie moge ze wzgledu na karmienie...
startuje z waga 75 kiilo i 170cm.

10 kilo chcialabym zjechac:)
dukana niemoge jeszcze bo nie moge nabialu;/

Do góry