reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do figury sprzed ciąży

reklama
maxwell, phelania kusicie tym dukanem;D pochwalę się Wam dziewczyny że od tygodnia nie jem nic kalorycznego, codziennie ćwiczę doszłam do takiej wprawy na skakance że sobie skacze płynie i w pewnym momencie muszę sama się zatrzymać bo nie mam sił na początku co chwile przerywałam bo mi się skakanka o nogi haczyła;p pije dużo czerwonej herbaty i wspomagam się tabletkami na których już kiedyś schudłam ale trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć:D chociaż te 30 min dziennie;D co do jedzenia to trzy razy dziennie mi się zdarzy coś skubnąć nigdy po 18 :) po 18 można tylko wiadrami wodę pić:D

Phelania, nie ma za co;-)
1-szy marzec już tuż tuż..Jako, że w czwartek będę z dziewczynkami u moich rodziców przez cały dzień, już mamie zapowiedziałam, że zaczynam dietę i co mogę jeść:-p:-)

żabcia biorę therm line II, mi osobiście pomagają przyspieszają spalanie tkanki no ale trzeba ćwiczyć bo bez tego to wiesz- duupa;p dwa lata temu we wakacje zjechałam na nich nie cała dyszkę ale wtedy jakoś nie ćwiczyłam za bardzo teraz mam silniejszą motywacje:D

Ostatnia edycja:
ja na razie próbuje sprawdzonych rzeczy a jak to nie pomoże to bede szukac czegos innego hehehe:D zmuszam się do picia czerwonej herbaty choć dla mnie to ona smakuje jak woda z kałuży hehe:-D phelania to informuj jak te cudo działa:D

UFFF zdycham, 20 min na rowerku, 100 skoków na skakance, przerwa na karmienie malca i 200 skoków następnych.

reklama
dziewczyny skaczecie w domu na skakance ?? :-) u mnie podłoga drewniana i taki hałas by był że szkoda gadać!
ale potwierdzam skakanie jest rewelacyjne!! latem skakałam 30min dziennie i uwielbiam to!!

Do góry