reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Hej, każda ciąża jest inna.Skoro opiekujesz się dziećmi, więc myślę że tutaj nie byłoby problemu, skoro je tak kochasz.

A co do mdłości, powiem tak, jedna ciążę przeszłam bez wymiotów ani razu, bez mdłości:)

Z druga było gorzej, ale pomogły mi takie opaski na nadgarstki, przeciw wymiotne. Poczytaj sobie. Są też tabletki/ gumy z imbirem i one pomagają na wymioty/ mdłości.

Odpowiednia dieta oi myślę, że będzie dobrze:)

Może jakiś lepszy psycholog by Ci coś pomógł, a masz wsparcie od Męża? To też duża da :)

Trzymam kciuki za Ciebie :)

Do góry