reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Hej.Pocieszę cię tym.Mieszkam naprawdę daleko od teściowej i moich rodziców.Mamy troje dzieci i teraz czwarte w drodze.Mąż pracuje sam bo ja jestem na chorobowym.Kupiliśmy dom kiedy mój najstarszy syn miał 7 lat a średni 4 chodziłam wtedy w ciąży.My kobiety jesteśmy silne.Pomocy od meza nie mam tyle tylko ze zarabia.Reszta go nie interesuje.Byle ma co jeść,jest czysto w domu dzieci zaopatrzone i rachunki opłacone.Tak wszystko jest na mojej głowie.Radzę sobie i pamiętaj nie ma rzeczy niemożliwych.Weź sprawy w moje ręce.Dodam tylko ze wszystkie sprawy związane z kredytem na dom i wszystkie urzędowe załatwiałam i załatwiam ja.Rozumie cię ze ci ciężko ale głowa do góry.Nie załamuj się tylko bierz sprawy w swoje ręce i działaj.Przekonasz się ze jesteś silna kobieta.

Do góry