reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Potrzebuje porady

Witam. Zacznę od tego że ostatnią miesiączkę miałam 25.10.20 była dosyć obwita i trwała 4 dni do 28.10.20. wczoraj był mój 13 dc. i zauważyłam śluz zabarwiony na różowo, dziś rano był już brązowy. Mam także delikatne kłucie w jajnikach. Zbadałam temperaturę i nie jest podwyzszona, utrzymuje sie na poziomie około 36,4°c. Według kalendarza owulację powinnam mieć w 17dc. Dodam że od roku staramy sie o dziecko. Od dwóch miesięcy biorę ovarin. Czy owulacja mogła wystąpić wcześniej ? Pomimo braku podwyższonej temperatury? Dodam jeszcze że zazwyczaj miałam takie plamienia w dniu spodziewanej owulacji.

reklama
Rozwiązanie
Na pierwszy rzut oka widzę kreskę, powtórz jutro rano z porannego moczu[emoji846]
Dzień dobry..
Dziś zrobiłam test, jestem 12 dni po owulacji i wyszedł jakiś straszny cień cienia... zalaczam zdjęcie wyostrzone i przyciemnione- czy wy też coś tam widzicie czy ja już mam jakieś zwidy...? Staramy się o dzidziusia już 3 lata, tak bym chciała w końcu 2 kreski...
Witam. Zacznę od tego że ostatnią miesiączkę miałam 25.10.20 była dosyć obwita i trwała 4 dni do 28.10.20. wczoraj był mój 13 dc. i zauważyłam śluz zabarwiony na różowo, dziś rano był już brązowy. Mam także delikatne kłucie w jajnikach. Zbadałam temperaturę i nie jest podwyzszona, utrzymuje sie na poziomie około 36,4°c. Według kalendarza owulację powinnam mieć w 17dc. Dodam że od roku staramy sie o dziecko. Od dwóch miesięcy biorę ovarin. Czy owulacja mogła wystąpić wcześniej ? Pomimo braku podwyższonej temperatury? Dodam jeszcze że zazwyczaj miałam takie plamienia w dniu spodziewanej owulacji.
Mogla wystapic ja tak mialam ze nawet nie wiedzialam i owulacje wczesniej mialam :) a teraz 26tydzien ciazy:)musisz poczekac do miesiaczki:)

reklama
Dzień dobry..
Dziś zrobiłam test, jestem 12 dni po owulacji i wyszedł jakiś straszny cień cienia... zalaczam zdjęcie wyostrzone i przyciemnione- czy wy też coś tam widzicie czy ja już mam jakieś zwidy...? Staramy się o dzidziusia już 3 lata, tak bym chciała w końcu 2 kreski...

Załączniki

• 20201107_121129.jpg
    20201107_121129.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Dzień dobry..
Ja coś widzę ale proponowała bym zrobić za 2-3 dni z porannego moczu lub po prostu iść na betę.
Trzymam kciuki ✊

Do góry