Cześć wszystkim. Dziecko urodziłam 11 miesięcy temu. W ciągu tych 11 miesięcy okres miałam 2 razy. 24 marca nastąpił 3 okres który trwa już 4 tydzień . Okres nie jest obfity. Od dwóch dni W piersiach pojawił się leki dokuczający ból . Do ginekologa kolejki bardzo duże . Prywatnie w tej chwili nie mam jak pójść . Może ktoś z Was miał coś podobnego? Z czym to może być związane ? Wcześniej miałam wizytę u ginekologa i okazało się ze mam erozje szyjki macicy w związku z założeniem pessaria i szwu na szyjkę macicy .
reklama
Rozwiązanie
Nie, nie jest mi słabo . Udało się dzisiaj trafić do lekarza. Tez mi wykryto polipy. Po świętach szykuje się na zabieg.Skoro krwawisz juz miesiac to dziwi mnie to ze jeszcze nie bylas u lekarza ja rozumiem kolejki ale w takim wypadku napewno przyjeto by cie szybciej. Nie jest ci słabo? Ja mialam taki etap w swoim życiu ze niestety wykryto mi polipy i to one krwawily a wrecz lalo sie ze mnie i tez czas byl podobny do twojego. Dlatego nie zwlekaj i idz do lekarza
Dziękuje za odpowiedz
Anusiak1990
Fanka BB :)
Skoro krwawisz juz miesiac to dziwi mnie to ze jeszcze nie bylas u lekarza ja rozumiem kolejki ale w takim wypadku napewno przyjeto by cie szybciej. Nie jest ci słabo? Ja mialam taki etap w swoim życiu ze niestety wykryto mi polipy i to one krwawily a wrecz lalo sie ze mnie i tez czas byl podobny do twojego. Dlatego nie zwlekaj i idz do lekarza
Nie, nie jest mi słabo . Udało się dzisiaj trafić do lekarza. Tez mi wykryto polipy. Po świętach szykuje się na zabieg.Skoro krwawisz juz miesiac to dziwi mnie to ze jeszcze nie bylas u lekarza ja rozumiem kolejki ale w takim wypadku napewno przyjeto by cie szybciej. Nie jest ci słabo? Ja mialam taki etap w swoim życiu ze niestety wykryto mi polipy i to one krwawily a wrecz lalo sie ze mnie i tez czas byl podobny do twojego. Dlatego nie zwlekaj i idz do lekarza
Dziękuje za odpowiedz
Podziel się: