potrzebujaca1985
Początkująca w BB
witam bardzo serdecznie jestem tutaj nowa potrzebuje pomocy dokumenty juz przeslalam do redakcj jestem mama 2 wspanialych synow 7lat i 5 miesiecy obecnie nie pracuje zajmuje sie chlopcami starszy syn idzie do pierwszej klasy jestem ostatni miesiac na maciezynskim pracowalam w piekarni i do grudnia 2011 mialam umowe ale z powodu ciazy szef przedluzyl mi ja do dnia porodu mieszkam w domu po babci ale nie jest on maja wlasnoscia tylko babci nawet nie jestesmy tu zameldowani zajmujemy pokuj z kuchnia jest jeszcze jeden pokuj ale do remontu bo jest dzira w suficie a to jest duzy koszt niestety niestac nas na remont dom nie posiada ani wody gazu centralnego ogrzewania ani lazienki wode nosze w wiaderkach koszty zrobienia sa duze a ja mam tylko rodzinne i dodatek dla samotnej matki na dzieci szef nie przedluzyl mi umowy o prace wiec zostalam na lodzie dom posiada duza wilgoc mieszkam tu tylko dlatego ze babcia sie wyprowadzila w zamian musze oplacac podatek i jestem zaduzona ok.600zl i prad 180zl oraz butla z gazem 60zl jest mi naprawde ciezko potrzebujemy zywnosci ubran srodkow czystosci takie jak proszek plyn kaszek mleka dla malego pampersow oraz wuzka bo czasami pozyczam od sasiadki a takto nosze go w nosidelku jedna z pan obiecala pomuc w skapletowaniu wyprawki dla synka do szkoly jestem jej bardzo wdzieczna jesli ktoras z mam moze nam pomoc bede wdzieczna dzis jest 13 a ja mam 20zl konczas sie nam pampersy a rodzinne dopiero po 25 jeszcze niewiem jak bedzie z wychowawczym czy mi sie nalezy bo niemam umowy w listopadzie skladalam papiery do mopu decyzja przyszla w styczniu dostalam zasilek za grudzien 20.45zl smiech i ja zyc za takie piniadze tyle zalatwiani o grosze jak mamusie maja pytania chetnie odpowiem pozdrawiam czekam na pomoc i porady