reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
To znaczy tak..... Zioła ojca sroki są na owulacje. Ja pije zioła ojca klimuszki na 2 fazę cyklu.Stosowalas moze Ziola ojca sroki?
Zioła o.soroki są na wyregulowanie cykluTo znaczy tak..... Zioła ojca sroki są na owulacje. Ja pije zioła ojca klimuszki na 2 fazę cyklu.
U mnie im lepsza i wczesniejsza owulacja tym lepszy progesteron. Moze warto sprobowac? Sroki sa ziola na 1 faze i na 2 faze tez
To znaczy tak..... Zioła ojca sroki są na owulacje. Ja pije zioła ojca klimuszki na 2 fazę cyklu.
KiedyPytam
A gdzie są te na drugą fazę? Ja nigdzie nie mogę znaleźć.U mnie im lepsza i wczesniejsza owulacja tym lepszy progesteron. Moze warto sprobowac? Sroki sa ziola na 1 faze i na 2 faze tez
KiedyPytam
No to właśnie tak wygląda..... 4 dzień po owulacji, a ja dostałam okres.
To już chyba koniec moich starań...
To już chyba koniec moich starań...
Nadziejka90
Mieszanka ziołowa na drugą fazę cyklu(wzmacniające prod. progesteronu):
przywrotnik 40g
pokrzywa 40g
krwawnik 40g
Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie (można na zapas w termosie) ".
Znalazłam tylko taki skład może dziewczyny mają jakiś inny.
przywrotnik 40g
pokrzywa 40g
krwawnik 40g
Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie (można na zapas w termosie) ".
KiedyPytam
No to ja to pije. Tylko że filiżankę dziennie..... Hmmmmmm będę piła więcej.Mieszanka ziołowa na drugą fazę cyklu(wzmacniające prod. progesteronu):
przywrotnik 40g
pokrzywa 40g
krwawnik 40g
To jest tzw. mieszanka ojca klimuszki na drugą fazę. A nie słyszałam żeby sroka miał na drugą fazę. Sroka ma.ogolnie na owulację.
reklama
KiedyPytam
Nie prowadzę już. Jeśli chodzi o temperaturę. Bo skakała jak powalona. Nie miałam skoku temperatury, miałam 35 z czymś, a owulacja była..... W ogóle nie było skoku ani nie przekraczałam tego 37,00. Było to dla mnie tak strasznie stresujące że po trzech cyklach wstawałam rano zestresowana że temperatura rośnie albo spada, że dałam sobie spokój. Lekarka powiedziała że u mnie mierzenie temperatury nic nie da tylko mnie wykończy nn psychicznie.Prowadzisz moze wykres cyklu? Jesli tak wstaw zdjęcie
Podziel się: