D
dziunka24.
Gość
A wiecie co, Joasia jak nie chce czegos trzymac to po prostu otwiera raczke i zabawka wypada ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uleńka - wydaje mi sie, ze zalecenie nie dawania do raczki zabawek zostało wam dane indywidualnie, skoro twój mały dopiero co przestał zaciskac piastki.. moja Gaja tak jak Asia Dziunki ma otwarte raczki od przeszło 2 miesiecy, wiec chyba nie dotyczy...
no i dokładnie tak robi moja Tysia!A wiecie co, Joasia jak nie chce czegos trzymac to po prostu otwiera raczke i zabawka wypada ;-)
Moja jest drobniutka i też się jeszcze nie obraca, może to nie tusza, tylko jeszcze nie czas na to?zdolniachamoj w tym samym wieku i niestety nie obraca sie ani w ta ani w ta:-( moze ta tusza mu przeszkadza?
![]()
to Zu jest na tym samym etapie co Vi ;-) ciekawe kiedy zabki wyjda calkowicieU Zuzi też tak było jakiś czas temu, dziąsełko nadal jest opuchnięte i widać kreseczkę i nic się nie rusza od 2 tygodni. Ślini się nadal. To ząbek się zawiązał i siedzi płytko, ale może dopiero za kilka miesięcy wyjść, a może i za kilka dni. To zależy :-)![]()
Ulenka moja corka ma otwarte dlonie juz od jakis dwoch miesiecy, bawi sie nimi normalnie od dawna, SAMA