reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Jak to? :szok::szok::szok: nie wiedziałam że tak wcześnie da radę!! No ale brawo brawo :)
jeszze nie przebił skóry ale już widać wyraźną białą kreskę na dolnym dziąsełku a z przodu i z tyłu lekko opuchnięte i czerwone...czuję że w najbliższym czasie się jej przebije ząbek..
też jestem w szoku że tak szybk i aż nie wierzę.. po kilka razy zienniezaglądam jj do buz żeb się pewnić czy to napewno to. no i jestem pewna...

reklama
jeszze nie przebił skóry ale już widać wyraźną białą kreskę na dolnym dziąsełku a z przodu i z tyłu lekko opuchnięte i czerwone...czuję że w najbliższym czasie się jej przebije ząbek..
też jestem w szoku że tak szybk i aż nie wierzę.. po kilka razy zienniezaglądam jj do buz żeb się pewnić czy to napewno to. no i jestem pewna...
SZOK:szok: no ale gratuluję :-D

U Zuzi też tak było jakiś czas temu, dziąsełko nadal jest opuchnięte i widać kreseczkę i nic się nie rusza od 2 tygodni. Ślini się nadal. To ząbek się zawiązał i siedzi płytko, ale może dopiero za kilka miesięcy wyjść, a może i za kilka dni. To zależy :-):tak:

Pytanie odnosnie główki.

Moj mały leżac na brzuchu ostatnio zdarza mu się 3sek trzymac główke ii zaraz rączki rozkłada (samolot) i na tym koniec..... :-( Normalne?

Mój mały kaszle i nie wiem czy powinnam sie martwić,bo przestal gaworzyć.:confused2::-(

Pytanie odnosnie główki.

Moj mały leżac na brzuchu ostatnio zdarza mu się 3sek trzymac główke ii zaraz rączki rozkłada (samolot) i na tym koniec..... :-( Normalne?

Mój mały kaszle i nie wiem czy powinnam sie martwić,bo przestal gaworzyć.:confused2::-(
Olaf tez ma tak ostatnio z trzyamniem głóki, a za chwile samolot, sama nie wiem czy normalne... w nast. tygodniu mamy kontrolę u rehabilitantki, podpytam wtedy.

a ja się wreszcie doczekałam, że Gaja potrafi się sama grzechotką zająć nawet 10 minut :-) trzyma, obraca, oblizuje, gada, uffff można odpocząć :-D

a ja się wreszcie doczekałam, że Gaja potrafi się sama grzechotką zająć nawet 10 minut :-) trzyma, obraca, oblizuje, gada, uffff można odpocząć :-D

Ja tez juz na szczescie nie musze Asi machac grzechotka przed oczami, sama sie bawi ale jeszcze nieporadnie, nie zawsze trafia nia do buzi i nieraz przywali sobie w glowke:-D biedulka moja...

reklama

super :tak: to masz czas zeby pomalowac rzęsy:-D:tak:

Ja tez juz na szczescie nie musze Asi machac grzechotka przed oczami, sama sie bawi ale jeszcze nieporadnie, nie zawsze trafia nia do buzi i nieraz przywali sobie w glowke:-D biedulka moja...

:cool:hmm... Antek sam tylko trzyma jak mu sie poda i raczej interesujaca grzechotka jest wtedy kiedy ja nia wyma****e:-D

Do góry