Lady Loka
Fanka BB :)
Mam w planie w na jutro krem z awokado z bananemA próbowałaś awokado podać? Jest kaloryczne i jak dobrze zblendujesz to bez grudek będzie. Może awokado z żółtkiem jajka na twardo ?
Z omletem takim biszkoptowym dał radę, więc placki powinny siąść, będziemy testowac, ale to kilka gryzów, a nie posiłek.A z plackami sobie radzi? Do nich możesz nawrzucac mnóstwo kalorii dobre i na śniadanie i na kolację.
A co do grudek, mój syn wielkie chuchro od małego, mleka zaczął bardzo mało jeść w 7 mż, a, że niedowaga to musiał nadrabiać kalorie z jedzenia, nie bawiłam się w grudki i blw, bo on tego nie akceptował. Najważniejsze było, żeby jadł i przybierał na na wadze. Później sam zaczął jeść kawałki, więc nic złego z papek nie wyszło
No maly papki zjada, ale też ile można. Nie chce mu robic trzeciego posilku z papek.
Wlasnie helpę mu daję, probowalismy juz 3 różne kasze i nic. Dodaję mu różdzkę smaku, zrobilam kaszke smakową, nic.A próbowałaś kaszki helpa? Moja córka tych kaszek sklepowych typu Bobovita itp też nie chciała. Ogólnie nie lubi mleka. Ma 18 mc, mc temu odstawiłam pierś ale te kaszki helpa uwielbia . Robię na wodzie i dodaje jej tubkę owocową