reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Ja jestem ze Szczecina i moja ciaze, dość problemowa prowadzil dr Ustianowski. Czułam sie zaopiekowana w kazdej sytuacji. Cięcie też on mi robił. To bylo 4 lata temu. Na poczatku tego roku do niego trafiłam w kolejnej ciąży...i mnie pamiętał (pewnie przez to że z tamta ciąża bylo troszkę problemow i do szpitala mnie brał tez w trakcie). Wiosna niestety ciążę straciłam. Do szpitala poszłam oczywiscie w ręce dra. Miałam zabieg ale ponownie się mną zajął, wytłumaczył, wsparł dobrym słowem. Psychicznie lepiej to znioslam niz poprzednie poronienia.

Nie wiem na czym Ci zależy, jakiego lekarza szukasz ale jesli takiego z ludzkim podejściem do kobiety to polecam.

Przyjmuje na Wojciecha w Darmed. A w szpitalu w Policach.

Do góry