reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Czy jest tu jakas mama, która karmiła piersia, zaszla w ciaze i przyjmowała Encorton i wlewy?
Czy Encorton jest zakazany przy kp? Na e-lactacum nic nie ma. Lekarz ma urlop. A nadal karmie ponad 2 letnia corke. Chciałabym juz pomyśleć o rodzeństwie i wznowić starania ale nie chce jeszcze odstawiac od piersi. A komorki nk wyszły mi na poziomie 24 %. Po pierwszym poronieniu dla porównania bylo 19%... jestem trochę podłamana bo chce mieć "i wilk i owca cala" .
Czy Encorton jest zakazany przy kp? Na e-lactacum nic nie ma. Lekarz ma urlop. A nadal karmie ponad 2 letnia corke. Chciałabym juz pomyśleć o rodzeństwie i wznowić starania ale nie chce jeszcze odstawiac od piersi. A komorki nk wyszły mi na poziomie 24 %. Po pierwszym poronieniu dla porównania bylo 19%... jestem trochę podłamana bo chce mieć "i wilk i owca cala" .
aspekt
wydaje mi się, że w którejs bazie laktacyjnej jest encorton. Znam lekarkę, która pozwala pacjentkom (szczególnie nie ma wątpliwości jak dziecko kp jest już duże), ale nie znam szczegółów czy każda dawkę.Czy jest tu jakas mama, która karmiła piersia, zaszla w ciaze i przyjmowała Encorton i wlewy?
Charlotte21
Bylam u lekarki i teoretycznie można. Zreszta jak corka była jeszcze w brzuchu to lek.przenikal do łożyska wiec w sumie teraz podobnie by było przez mleko. Na razie mogę karmic przy encortonie. Ale powoli ograniczam kp wiec wszystko idzie delikatnie. Coesz się ze tak się udałowydaje mi się, że w którejs bazie laktacyjnej jest encorton. Znam lekarkę, która pozwala pacjentkom (szczególnie nie ma wątpliwości jak dziecko kp jest już duże), ale nie znam szczegółów czy każda dawkę.
alamakootaa
Aktywna w BB
Dziewczyny, czy któraś z was jest w stanie rozszyfrować ten wynik?
KIR obecne:
2DL1, 2DL2, 2DL3, 2DL4 norm, 2DL5 (grupa1), 2DL5 (grupa2), 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DL2, 3DL3, 3DS1, 2DP1, 3DP1 norm
KIR nieobecne: 2DL4 del, 2DS4 norm, 2DS4 (del-22bp), 3DL1, 3DP1 var.
Wykryto genotyp Bx
KIR obecne:
2DL1, 2DL2, 2DL3, 2DL4 norm, 2DL5 (grupa1), 2DL5 (grupa2), 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DL2, 3DL3, 3DS1, 2DP1, 3DP1 norm
Wykryto genotyp Bx
Jeśli chodzi o kiry to nie ma się do czego przyczepić-wszystko co najważniejsze jest 2DS1, 2DS2, 2DS3,2DS5 i 3DS1.Dziewczyny, czy któraś z was jest w stanie rozszyfrować ten wynik?
KIR obecne:
Wykryto genotyp Bx
Kinga_89
reklama
aspekt
Ja nie robiłam tego badania, więc niestety nie pomogę. Pamiętam, że dziewczyny miały komentarze na tym badaniu w stylu "dawka dobrana prawidłowo" - może wygeneruj pdf i zobacz czy tam nie ma więcej niż na stronie? Chciałam Cię spytać, czy lekarz kazał Ci robić antyxa w związku z wysokimi ddimerami, czy po prostu od razu zlecił antyxa?Hej dziewczyny
Jestem w 12 tyg ciąży czy któraś z Was potrafi rozszyfrować wynik na anty xa heparyny ?
Czy kwalifikuje się do zwiększenia dawki ?
Z góry dziękuje za odpowiedz
Podziel się: