burczuś
Fanka BB :)
Słuchaj ja jestem spod Opola. dr Janosz jest mi znana i szczerze ją polecam U dr Królik równiez byłam. Specyficzna kobieta. Niestety ja jej nie polecam. Zrobiła mi niezłe kuku w głowie. Puściła mi usg -serduszko-dziecka, które wiedziała, że nie ma szans. Od kilku lat nawet reklamy gdzie słychać serduszko płodu powoduje u mnie straszne samopoczucie. Ale na pewno zleci Ci badania, które Ci sie przydadzą później. Nie wiem czy w Opolu jest jeszcze program dla par, które jeszcze nie podchodziły do leczenia,że maja badania za darmo. Ale to juz niebawem się dowiesz. Nie rezygnuj z wizyty, dla samych badań...ale też ostrzegam, że ona wali co myśli bez ogródek.Nawet jak ma czymś urazić. Choć urażenie to najmniejszy problem...Serdecznie dziękuję za Wasze odpowiedzi aspekt i burczus
Od przeszło roku chodzę do dwóch ginekologów. Z czego jeden przepisał mi celxane wobec mojej sugestii, ale kazał odstawić acard. Jest sceptykiem stosowania nawet progesteronu dla podtrzymania ciąży. O leczeniu immunologicznym nawet nie wspomnę. Wlewy z intralipidu czy szczepienia uznaje za herezje. Każe się po prostu starać....Z koleii Pani ginekolog, do której chodze sugeruje, że problemem jest stres, za duże chęci i dała mi namiar na "doradcę duchowego".
Zdawałam się na tych ginekologów, nie robiłam badań z immunologii.
Próbowałam wielokrotnie dodzwonić się do gabinetów, Paśnika lub Malinowskiego, Przybicienia, o których często tutaj wspominacie, ale na wizytę u nich nie mam szans... Umówiłam się zatem na wizytę w klinice Invicta we Wrocławiu, ale te wizytę mi odwołano.
Mieszkam w Opolu. Będę wdzięczna za pomoc w znalezieniu lekarza, który potraktuje mnie poważnie. Widzę, że polecacie tutaj ginekolog Janosz ze Śląska i ona ma terminy. Wyszukałam też terminy w klinice Magnuccy w Katowicach. Czy macie o tym Magnuckim jakieś opinie? Będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam
Co do dr ze strzelec opolskich, również byłam...ale odesłała mnie do Łodzi własnie. Wg mojej oceny, ona jest mocno...zamotana.
Jak coś to pisz
pozdrawiam
Ostatnia edycja: