roki_1991
Fanka BB :)
Zostało nam z Kasią jeszcze jakieś 2 miesiąceKasiula ty już będziesz rodzic? Kiedy to zleciało? Wstaw foteczke, jak się już przywitacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zostało nam z Kasią jeszcze jakieś 2 miesiąceKasiula ty już będziesz rodzic? Kiedy to zleciało? Wstaw foteczke, jak się już przywitacie
Nie ma nigdzie żądnych informacji żeby nie można było wypić lampki wina, to samo dotyczy przebywania na słońcu, ale wiadomo wszystko zawsze z umiaremDziewczyny a jak przy braniu Encortonu z ekspozycja w lato na słońce? Można normalnie?
I czy np można wypić lampkę wina czy zakaz?
Ja się trochę opalałam byłam nad morzem w ciąży dodatkowo byłam . Przed ciążą normalnie wypiłam wino i nawet coś mocniejszego i nic się nie działo.Dziewczyny a jak przy braniu Encortonu z ekspozycja w lato na słońce? Można normalnie?
I czy np można wypić lampkę wina czy zakaz?
Kochana, gratulacje termin na lipiec czy kiedy??Hej, hej ! Ja też w dwupaku. U mnie APS oraz dodatnie ANA 3. To moja druga ciąża na żelaznym (encorton 10mg heparyna 0, 4 a w 3 cim trym 0,6 plus acard 150 i końskie dawki progesteronu). Poprzednia donoszona natomiast wcześniej dwie straty. Przede mną jeszcze 3 miesiące. Jestem ze śląska więc jak ktoras będzie miała pytania odnośnie lekarzy, leków itp to chętnie pomogę.
Dziękuję ze pytasz Ja psychicznie super się czuje, poza tym że trochę mnie stresuje tet na covid przed przyjęciem przyjęciem szpitala.... bo jak idę na wymaz przed planowanym cc, to w przypadku pozytywu jest problem i odsyłają do raciborza, a to 110km ode mnie a fizycznie już mi mega ciężko, ale jeszcze 2 miesiące trzeba dać radęJa się trochę opalałam byłam nad morzem w ciąży dodatkowo byłam . Przed ciążą normalnie wypiłam wino i nawet coś mocniejszego i nic się nie działo.
@kasiula222 @roki_1991 jak się czujecie fizycznie i psychicznie?
Między 31 lipca a 5 sierpnia będę miała wywoływany jak samo się nie ruszyKochana, gratulacje termin na lipiec czy kiedy??
Dziękuję ze pytasz Ja psychicznie super się czuje, poza tym że trochę mnie stresuje tet na covid przed przyjęciem przyjęciem szpitala.... bo jak idę na wymaz przed planowanym cc, to w przypadku pozytywu jest problem i odsyłają do raciborza, a to 110km ode mnie a fizycznie już mi mega ciężko, ale jeszcze 2 miesiące trzeba dać radę
Wstawię wstawię jak urodze na razie żyje operacja Zuzi bo w poniedziałek jedzie do Prokocimia na oddzial zmieniać rozrusznik. A co u ciebie? Jak dzieci?Kasiula ty już będziesz rodzic? Kiedy to zleciało? Wstaw foteczke, jak się już przywitacie
No i mnie podobnie jak u @rocki_1999 stresuje mnie ten test na covida ogólnie się go boje że za daleko wepchają ten patyk...no i nie wiem jak będzie z tą cesarka czy mnie uśpią tak bym wolała... (ale to niby nie jest takie dobre dla dziecka chodź są różne opinie..) a ty miś as cc w 38 tc bo ja tak mam mieć ze względu na cukrzycę , a i bralas insuline?Ja się trochę opalałam byłam nad morzem w ciąży dodatkowo byłam . Przed ciążą normalnie wypiłam wino i nawet coś mocniejszego i nic się nie działo.
@kasiula222 @roki_1991 jak się czujecie fizycznie i psychicznie?
Tak ja miałam CC 38+4 brałam insulinę i moja dr stwierdziła , że te kilka dni dla dziecka nie ma znaczenia bo nadrobi tu po tej stronie wagę a najważniejsze żeby żywa była i ja podzielałam jej zdanie. Patyka się nie bój tzn tego pobierania ja miałam przez nos no troszkę nieprzyjemne ale w skali 1/10 dyskomfort 2.No i mnie podobnie jak u @rocki_1999 stresuje mnie ten test na covida ogólnie się go boje że za daleko wepchają ten patyk...no i nie wiem jak będzie z tą cesarka czy mnie uśpią tak bym wolała... (ale to niby nie jest takie dobre dla dziecka chodź są różne opinie..) a ty miś as cc w 38 tc bo ja tak mam mieć ze względu na cukrzycę , a i bralas insuline?