Cześć dziewczyny, podczytuje Was od dawna, szczerze mówiąc między innymi dzięki temu wątkowi się nie poddałam. Mam 10 letniego syna, przed nim straciłam ciąże w 13 tc. Potem chorowałam i dwa lata temu zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko. Pierwsza ciąża biochemiczna, druga puste jajo. Po nich trafiłam do dr P w Łodzi. Przeszłam leczenie immunosupresyjne, zaszłam w kolejną ciążę. Beta ładnie rosła i nagle zaczęła wyhamowywać. Pęcherzyk mniejszy niż przewidywaliśmy według owulacji ... Jestem obstawiona lekami, ale boję się że znowu będzie powtórka z pustym jajem. Za tydzień w czwartek okaże się czy zarodek się rozwija, czy mój organizm znowu okazał się silniejszy . Nikt mnie nie zrozumie tak jak Wy ...
Megi9007 ja robiłam kariotypy w Zielonej Górze, nie wiem ile masz lat ale jeżeli powyżej 35 to przysługuje termin na cito. Przynajmniej w Zielonej Górze ja tak dostałam.
Megi9007 ja robiłam kariotypy w Zielonej Górze, nie wiem ile masz lat ale jeżeli powyżej 35 to przysługuje termin na cito. Przynajmniej w Zielonej Górze ja tak dostałam.