reklama
Konwalia26
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny
Jestem po pierwszej serii szczepień, wczoraj dowiedziałam się że allo MLR wynosi coś ponad 20 i będę mieć doszczepianie mąż + pullowane .
Ile mieliście szczepionek zanim prof pozwolił się starać?
Jestem po pierwszej serii szczepień, wczoraj dowiedziałam się że allo MLR wynosi coś ponad 20 i będę mieć doszczepianie mąż + pullowane .
szkala
Fanka BB :)
z tego co wiem to doszczepią Was w dniu wizyty i dostaniecie zielone światło, ale kolejne szczepienie będzie za 2 lub 3 miesiące. Dziewczyny o tym w grupie prof pisały na fb. Są takie co się regularnie co 2 miesiące musiały doszczepiać.Hej dziewczyny
@roki_1991 powinno być poniżej 50 a po 2 h wynik powinien być tak max do 30.
Natomiast ja ostatnio byłam u diabetolog a mam 10,2;49,47 cukier jakoś 82, 72, 90 I ona mi powiedziała, ze wynik jest ok, bo to reakcja mogę organizmu na głód-byłam długo na czczo a normalnie jem i insulina już się zaczęła wydzielać (czekała na posiłek), potem cukier szybko spadł bo taki był głodny organizm a później wrócił do normy fizjologicznej i stad insulina nie spadła.
Dominos
wiesz może jak nazywa się ta grupa na fb od profesora ?z tego co wiem to doszczepią Was w dniu wizyty i dostaniecie zielone światło, ale kolejne szczepienie będzie za 2 lub 3 miesiące. Dziewczyny o tym w grupie prof pisały na fb. Są takie co się regularnie co 2 miesiące musiały doszczepiać.
Natomiast ja ostatnio byłam u diabetolog a mam 10,2;49,47 cukier jakoś 82, 72, 90 I ona mi powiedziała, ze wynik jest ok, bo to reakcja mogę organizmu na głód-byłam długo na czczo a normalnie jem i insulina już się zaczęła wydzielać (czekała na posiłek), potem cukier szybko spadł bo taki był głodny organizm a później wrócił do normy fizjologicznej i stad insulina nie spadła.
roki_1991
z tego co wiem to doszczepią Was w dniu wizyty i dostaniecie zielone światło, ale kolejne szczepienie będzie za 2 lub 3 miesiące. Dziewczyny o tym w grupie prof pisały na fb. Są takie co się regularnie co 2 miesiące musiały doszczepiać.
Dziękuję za.odpowiedz. czyli wygląda na to że mój wynik w normie. Cukier mam 88-103-76 A insulina 8,4 - 44,0 - 28,7
Porzeczka1234
Kochana moja diabetolog twierdzi,że insulina po 2 h powinna spaść do tej z na czczo. Ja dostałam na to metformax na początku 500 raz dziennie i mi to wystarczyło. Także co lekarz to opinia.Dziękuję za.odpowiedz. czyli wygląda na to że mój wynik w normie. Cukier mam 88-103-76 A insulina 8,4 - 44,0 - 28,7
Ja w sumie miałam 9 szczepień czyli 3 serie zanim dostałam zielone światło. Ale ty na pewno doszczepisz się w dniu wizyty dostaniesz leki i zielone światło. Jeśli nie zajdziesz to będziesz się doszczepiać co 2-3miesiace a jeśli znajdziesz w miedzyczasie to szczepienie jest 2 razy w ciąży zaraz po teście do tygodnia musisz się zaszczepić i coś koło 6-7 tydzień i to będzie wizyta z usg. Szykuj się na sexy haha .Hej dziewczyny
roki_1991
Kochana moja diabetolog twierdzi,że insulina po 2 h powinna spaść do tej z na czczo. Ja dostałam na to metformax na początku 500 raz dziennie i mi to wystarczyło. Także co lekarz to opinia.
Ja w sumie miałam 9 szczepień czyli 3 serie zanim dostałam zielone światło. Ale ty na pewno doszczepisz się w dniu wizyty dostaniesz leki i zielone światło. Jeśli nie zajdziesz to będziesz się doszczepiać co 2-3miesiace a jeśli znajdziesz w miedzyczasie to szczepienie jest 2 razy w ciąży zaraz po teście do tygodnia musisz się zaszczepić i coś koło 6-7 tydzień i to będzie wizyta z usg. Szykuj się na sexy haha .
Okej, dzięki za odpowiedź
magda_lena85
Dziewczyny ja zapytam o wyniki Kirow. Obecność lub brak których jest problematyczny? Można to gdzieś sprawdzić ?
reklama
Kochana moja diabetolog twierdzi,że insulina po 2 h powinna spaść do tej z na czczo. Ja dostałam na to metformax na początku 500 raz dziennie i mi to wystarczyło. Także co lekarz to opinia.
:O wiem, że powinnam zaczekać na lekarza, ale trochę teraz jestem w szoku, po tym co napisałaś.
U mnie to tak się przedstawia:
No i jak też widzicie.. prolaktyna. Skąd taka wartość?! Bardzo mnie zaniepokoił ten wynik...
Podziel się: