Porzeczka1234
Fanka BB :)
Kochana medrol 16 jeśli chcesz mogę Ci wysłać leki bo nam już się nie przydadzą. Jak się czuł... no cóż mówił, że mu coś w brzuchu się przewraca no ale ja uważam, że wymyślał haha bo za bardzo się wsłuchiwał w swój organizm tak naprawdę nic mu nie było... Z tymi ciążami u Was to sama widzisz też macie trudności jak my ja osobiście uważam, że to przez te przeciwciała . Bo kolejne ciążę zachodziłam w 1 cyklach a przez 4 lata nie zaszłam w ogóle to nie przypadek. Jakie macie ph nasieniu ?@Porzeczka1234 A co maz dostał i jak się czuł? I w której klasie miał te przeciwciała? Wiesz, ja uważam, ze powinnismy wziąć ten steryd i tyle. Ja jak dostanę, a pewnie tez dostanę, to wezmę. On tez.
My mamy dużo kłopotu z zajściem. Jedna ciąża 9tc potem jedna beta 20, kolejna 3 i wcześniej (tak twierdzi prof i teraz to składam do kupy) tez kilka takich, ze do chodzi do zapłodnienia i zaraz strata. Ale takich do zauważenia, ze było spóźnienie miałam tylko dwie, a wcześniej 3 lata nic i ostatnio tez nic. Te mikroporonienia to mogą być właśnie z powodu plemników.
Macie już zielone światło?
Ja mam trochę leków mogę Ci oddać zawsze to jakaś oszczędność przy tych gigantycznych wydatkach będę mocno trzymać kciuki