reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej Dziewczyny :)
czy którejś z Was doskwierało/doskwiera w ciąży uczucie napięcia, rozpierania w podbrzuszu? Jestem w 23+3tc i tylko wieczorem doskwiera mi uczucie jakbym miała za chwilę pęknąć, skóra jest naciągnięta i napięta. Jestem szczupakiem i zastanawiam się czy to np. efekt wzdęć po całym dniu jedzenia, czy rośnięcie brzucha, czy może najgorsze skracająca się szyjka, która i tak u mnie nie jest super długa a naczytalam się, że przy skracającej się szyjce towarzyszy uczucie rozpierania w dole :/

Cześć dziewczyny mam pytanie do tych dziewczyn które brały ACCOFIL. Dziś pierwsze wkucie za mną ale mam pytanie czy tez miałyście przepisane po 0,5 ampułki i drugie pół tej samej ampułki kolejnego dnia pod warunkiem ze lek trzymany jest w lodowce ? I drugie pytanie wkuwalyscie sobie lek w brzuch ? Z tym lekiem nie mam doświadczenia wcześniej tylko brałam clexan podskórnie to tez robiłam w brzuch z tym ze tam miałam cała ampułkę na dzień.
Z góry dziękuje za odpowiedz i miłego dnia życzę 😊

Cześć dziewczyny mam pytanie do tych dziewczyn które brały ACCOFIL. Dziś pierwsze wkucie za mną ale mam pytanie czy tez miałyście przepisane po 0,5 ampułki i drugie pół tej samej ampułki kolejnego dnia pod warunkiem ze lek trzymany jest w lodowce ? I drugie pytanie wkuwalyscie sobie lek w brzuch ? Z tym lekiem nie mam doświadczenia wcześniej tylko brałam clexan podskórnie to tez robiłam w brzuch z tym ze tam miałam cała ampułkę na dzień.
Z góry dziękuje za odpowiedz i miłego dnia życzę 😊
Bralam accofil 0.5 ampułki codziennie :) druga część robiłam następnego dnia. Lek w lodówce koniecznie A zastrzyki tylko w brzuch robiłam :) powodzenia !!

Widzę, że zostałam wywołana. Pami ja brałam bardzo dużo Intra, córeczka dzisiaj Kończy 14 miesięcy. Jak wrócę ze spaceru to wszystko dokładnie opiszę :)

reklama
Cześć dziewczyny czy któraś z Was miała pendrive na USG połówkowe w GYNEMED i mogła nagrywać badanie?
Nie wiem czy badanie będę mieć u syna Profesora Malinowskiego czy u dr Pogody, a Panie w rejestracji nie potrafią mi odpowiedzieć czy to możliwe więc pytam Was :)
jakie są wasze doświadczenia czy któraś nagrywała dla siebie USG?

Do góry