reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@szkala też mam taką nadzieję że maluch jest silny skoro już tyle przeszedł. Ale martwi mnie ten krwiak że czasem się tak leje dziś jest mocne brudzenie takie aż czarne.
@Porzeczka1234 Leżę plackiem muszę wytrzymać dla niego choć moja psychika źle.
3mam kciuki za Ciebie @szkala Ja intralipid w ciąży mam podawany co 2 tyg ale wszystko pewnie zależy od nk
Wiesz, u niej lekarze wręcz mieli nadzieję, że jednemu się nie uda, żeby mógł żyć drugi. Skoro u Ciebie tak się stało, to naprawdę będzie dobrze. Nie znam się na krwiakach, ale skoro krew ciemna, to stara. Wiesz, mnie tu jak czekałam ostatnio na zarodek ktoś polecił filmy z wykładami Ajahn Brahm (niezależnie od wiary) - pomagały, do tego dodawałam te ćwiczenia oddechowe
W takim ciągłym napięciu i strachu jest trudno. Wiem, że trudno się będzie zebrać, ale warto, to przynosi ulgę.

@Porzeczka1234 też tak zrobię, mam jeszcze chwilę by się zaopatrzyć. Testować pewnie też powinnam szybko (wcześniej czekałam zawsze jeszcze z dwa dni)?

reklama
@szkala wiem podobno często tak się dzieje z bliźniakami. Ale jak już myślałam i byłam szczęśliwa w końcu że jednak się uda to znowu coś i takie myślenie czy jest jeszxze że mna maluch. Nawet nie mogę do końca się cieszyć bo się boję że zapesze coś.

Ja miałam 2 razy podawane w domu. Niestety nic nie wyszło dlatego został mi jeszcze Intralipid i inne leki. Też miałam mieć co 3 tygodnie do końca pierwszego trymestru. A zleca Ci Dr. Janosz? Bo mi ona zleciła i to w sumie tylko mailem. W ogóle nie pytała gdzie i jak to zrobię.
Apsi
@Apsik1981 jeszcze nie zleciła jakby w formie recepty dopiero w emailu napisała że na te NK to steryd i wlewy i żebym podpisała jakąś zgode 20.12 na wizycie na podawanie wlewów w klinice Galena w ktorej ona przyjmuje .

@szkala wiem podobno często tak się dzieje z bliźniakami. Ale jak już myślałam i byłam szczęśliwa w końcu że jednak się uda to znowu coś i takie myślenie czy jest jeszxze że mna maluch. Nawet nie mogę do końca się cieszyć bo się boję że zapesze coś.
Nie zapeszysz nic, chociaż pewnie cała ciąża będzie dla Ciebie stresująca, nawet jak już będzie dalej spokojnie przebiegać (czego Ci życzę). Dlatego warto poszukać sposobów na obniżenie tego stresu.

Nie zapeszysz nic, chociaż pewnie cała ciąża będzie dla Ciebie stresująca, nawet jak już będzie dalej spokojnie przebiegać (czego Ci życzę). Dlatego warto poszukać sposobów na obniżenie tego stresu.
@szkala ma rację polecam także Ajahna Brahna to jest naprawdę świetny mnich wesoły i mówi o życiu i problemach i jak odpuścic to wszystko a zwłaszcza to na co nie mamy kompletnego wpływu.

Dzięki dziewczyny. Ja chyba dopiero po wizycie u ginekologa się uspokoje tylko teraz problem bo już Pani Janosz nie przyjmuje za bardzo a ona zawsze mnie pozytywnie nastrajala.

Dzięki dziewczyny. Ja chyba dopiero po wizycie u ginekologa się uspokoje tylko teraz problem bo już Pani Janosz nie przyjmuje za bardzo a ona zawsze mnie pozytywnie nastrajala.
@Wikunia7 my Cię będziemy próbować pozytywnie nastrajać ❤❤❤ ginekolog równolegle będzie potwierdzal tylko bijace serduszko i rozwijającą sie ciażę może sprobuj się umówic do tego psycholiga co go dr Janosz bardzo poleca on nie tylko pracuje z kobietkami po stracie ale również w trudnej ciąży i pamiętaj musi być dobrze 💟 i będzie

reklama
Do góry