reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Tak to badania na zespół antyfosfolidowy warto je zrobić do 6tygodni po poronieniu bo zespół moze się aktywować tylko w ciąży jak jest w moim przypadkuI czy po ciazy biochemicznej, gdy minęły 4 tygodnie warto robić te badania?
A takie głupie pytanie mam... Czy ciąża biochemiczna to nie za młoda ciąża po której można wykonywać takie badania?Tak to badania na zespół antyfosfolidowy warto je zrobić do 6tygodni po poronieniu bo zespół moze się aktywować tylko w ciąży jak jest w moim przypadku
@Doradora ciąża to ciąża chodzi o stanA takie głupie pytanie mam... Czy ciąża biochemiczna to nie za młoda ciąża po której można wykonywać takie badania?
Ja na zespol robilam te co pokazuhesz ale tylko w klasach IgM i IgG oraz p/ c przeciwko beta 2 glikoproteinom plus koagulant tocznia za wszystko zaplacilam 180 zl reste badan pewnie warto robic jak kogos poznasz a tak zapewne bedzie ale akurat to badanie jest osadzone w czasie po poronieniu iec warto
@Doradora u mnie bylo 280 przepraszam za pomylkeU mnie wychodzi ponad 300 zł bez glikoprotein
Glikoproteiny 55 + 55 oraz koagulant tocznia 95 w Slaskich Laboratoriach analitycznych maja oddzualy wszedzie
Kardiolipiniwe 30 + 30 robilam w diagnostyce bylo taniej .
Czyli bez zespołu antyfosfolipidowego?@Doradora u mnie bylo 280 przepraszam za pomylke
Glikoproteiny 55 + 55 oraz koagulant tocznia 95 w Slaskich Laboratoriach analitycznych maja oddzualy wszedzie
Tzn przeciwciała antyfosfolipidowe@Doradora u mnie bylo 280 przepraszam za pomylke
reklama
Te 5 badan p/c jedne i drugie w klasach IgG i IgM plus antykoagulant tocznia u mnie byly zlecone do badania zespolu antyfosfolipidowego moze niech dziewczyny jeszcze cos doradza u mnie bylo takTzn przeciwciała antyfosfolipidowe
Podziel się: