@roki_1991 w sprawie AXA na każdym kroku pytaja o dlugosc ciązy plus kaza dolaczyc dokument potwierdzajacy dlugosc trwania ciazy podczas skladania szkody przez internet nie da sie przejsc dalej nie podajacy tych informacji ..wyslalam jak przysla odmowe to napisze do rzecznika praw obywatelskich ze sa ...... i sie wypisuje ☺Wiem że u @Porzeczka1234 mąż miał te przeciwciała, ale chyba zaszła naturalnie w ciążę. Na pewno się odezwie i powie jak było dla pocieszenia powiem że ciąża udana, ma corcię
U nas właśnie mąż ma w axa. Mają w warunkach że po 22tc i ja nawet nie składałam dokumentów. Ale daj znać czy się uda.
reklama
Przyszly mi wyniki z Immunofenotypu i badania nasienia z fragmentacją wyślę razem z 4 pozostalymi do Dr Janosz jeszcze nie odp na poprzedniego dziewczyny co jest wazne w tych badaniach na co mam zwrocic uwage bo te wykresiki nic do mnie nie mowia. Badania nasienia wyglada dobrze poza informacja że widoczne nieliczne agregaty nie ruszajacych sie plemnikow reszta parametriw w normie i fragmentavja DNA też moze mi ktoras z Was pomoc ?
NK wyszlo mi 23,8
NK wyszlo mi 23,8
Nk jak dla mnie wysokie ja miałam coś około 15-16 i miałam zejść do 8 jeśli dobrze pamietam przepraszam odrazu jeśli się mylę bo było to dość dawnoPrzyszly mi wyniki z Immunofenotypu i badania nasienia z fragmentacją wyślę razem z 4 pozostalymi do Dr Janosz jeszcze nie odp na poprzedniego dziewczyny co jest wazne w tych badaniach na co mam zwrocic uwage bo te wykresiki nic do mnie nie mowia. Badania nasienia wyglada dobrze poza informacja że widoczne nieliczne agregaty nie ruszajacych sie plemnikow reszta parametriw w normie i fragmentavja DNA też moze mi ktoras z Was pomoc ?
NK wyszlo mi 23,8
@Pami123 dzięki też mi coś migneło na forum że chyba @Charlotte21 miala 22% i dla dr Janosz to bylo duzo powiedz mi bierze się coś na to?Nk jak dla mnie wysokie ja miałam coś około 15-16 i miałam zejść do 8 jeśli dobrze pamietam przepraszam odrazu jeśli się mylę bo było to dość dawno
@Pami123 dzięki też mi coś migneło na forum że chyba @Charlotte21 miala 22% i dla dr Janosz to bylo duzo powiedz mi bierze się coś na to?
@Wikunia7 dzięki to z Tobą pomyliłam charlotte @Charlotte21 przepraszam.Ja miałam 22% NK i doktor też uważa że to przez to dlatego mam intralipid i steryd
@Wikunia7 intralipid to wlew czy co to ostatnia ciąża w sumie się trzymala tylko genetycznie się podziało....
@Wikunia7 ile tych wlewow trzeba wziaść mogły NK zmienic się od ostatniego porodu ?? Homicysteina wynik 6,7 ciekawe co jeszcze do tego zatrzymuhe chyba wode albo nie wuem co 5 kg w ciagu 4 tygodni na plusie moze hormony moze woda tak czy siak dzisiaj mam dola bo wyniki bo waga....ech tam@Mi80 tak to wlew z intralipidu co do teraz czekam na rozwój czy się utrzyma. Choć pierwszy raz po jednym wlewie miałam tak wysoka betę i zobaczyłam pęcherzyk poprzednie tylko były biochemicznymi tylko beta pokazywała ciążę.
reklama
ja mam NK 7,78 i doktor Janosz zaleciła mi Intralipid. Już jestem po pierwszym wlewie. Drugi będę miała w dniu transferu. A niby wyniki NK mam w porządku.Przyszly mi wyniki z Immunofenotypu i badania nasienia z fragmentacją wyślę razem z 4 pozostalymi do Dr Janosz jeszcze nie odp na poprzedniego dziewczyny co jest wazne w tych badaniach na co mam zwrocic uwage bo te wykresiki nic do mnie nie mowia. Badania nasienia wyglada dobrze poza informacja że widoczne nieliczne agregaty nie ruszajacych sie plemnikow reszta parametriw w normie i fragmentavja DNA też moze mi ktoras z Was pomoc ?
NK wyszlo mi 23,8
Podziel się: