@Charlotte21 jak się czujesz wszystko dobrze?☺
reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Nawet dobrze. Brzuch boli ale tak jak dziewczyny mówiły. Może się rozciąga wszystko. Nie są to skurcze ani bóle miesiączkowe. Więc daje sobie dzisiaj przyzwolenie na leżenie psychicznie gorzej. Ale muszę sobie to poukładać i iść jutro na wizytę@Charlotte21 jak się czujesz wszystko dobrze?☺
Nawet dobrze. Brzuch boli ale tak jak dziewczyny mówiły. Może się rozciąga wszystko. Nie są to skurcze ani bóle miesiączkowe. Więc daje sobie dzisiaj przyzwolenie na leżenie psychicznie gorzej. Ale muszę sobie to poukładać i iść jutro na wizytę
Cieszę się że stabilnie☺ jutro fajny dzień podejdź do niego z optymizmem mimo że to trudne ☺
W wolnej chwili polecam Ajahn Brahm buddyjski mnich i nie chodzi o wiarę ale o to jak ważne jest nasze podejście do pewnych rzeczy bardzo uspokaja.
Ściskam ☺
Ja też trzymam mocno kciuki za Ciebie @Charlotte21
olaa90
@Porzeczka1234 kochana on ma 68 lat :*
Porzeczka1234
Oooooo kuź...... ale dobrze się trzyma. Malina też ma ok 65 lat ale zadbani to i młodziej wyglądają.@Porzeczka1234 kochana on ma 68 lat :*
Cześć dziewczyny, jestem nowa, więc mam pytanie. Być może nie ogarnęłam czy napisałam na dobre forum. Otóż staram się zajść w pierwszą ciążę od roku. Przebadałam się od A do Z (hormony, drozność jajowodów, monitoring owulacji). Ciągle słyszałam, że wszystko jest ok. Koleżanka poleciła mi jednego lekarza, który zlecił mi badania pod kątem immunologicznym. Z badań wyszło mi, że mam przeciwciała przeciwłożyskowe, przeciwjądrowe. Wyniki badania CBA też wyglądają nieciekawie. Szukam osób, które miały podobne problemy. Chce dowiedzieć się czy to można jakoś wyleczyć i czy uda mi się zajść w ciażę? Jeśli trafiłam na złe forum, to na jakie powinnam napisać swoją wiadomość? Pozdrawiam
szkala
Myślę, że ten wątek, starania po poronieniu są dla Ciebie. Przede wszystkim musisz znaleźć dobrego lekarza, to jest najważniejsze. Napisz skąd jesteś, to dziewczyny może kogoś polecą.Cześć dziewczyny, jestem nowa, więc mam pytanie. Być może nie ogarnęłam czy napisałam na dobre forum. Otóż staram się zajść w pierwszą ciążę od roku. Przebadałam się od A do Z (hormony, drozność jajowodów, monitoring owulacji). Ciągle słyszałam, że wszystko jest ok. Koleżanka poleciła mi jednego lekarza, który zlecił mi badania pod kątem immunologicznym. Z badań wyszło mi, że mam przeciwciała przeciwłożyskowe, przeciwjądrowe. Wyniki badania CBA też wyglądają nieciekawie. Szukam osób, które miały podobne problemy. Chce dowiedzieć się czy to można jakoś wyleczyć i czy uda mi się zajść w ciażę? Jeśli trafiłam na złe forum, to na jakie powinnam napisać swoją wiadomość? Pozdrawiam ☺
A to na podstawie USG i tego testu PAPA określają ryzyko? Czy mogą już na USG powiedzieć na 90 %. ? Czytałam, że są bardzo różne przypadki. I al jak mówicie ja nic nie zrobię. Muszę czekać. Po prostu. Wzięłam dzisiaj wolne u siebie i będę odpoczywać. Aby Maluch już się nie stresowal
Ja miałam pierwsze usg kiedyś był test PAPPA ale widocznie wiedzą że to statystyka i najważniejsze to usg obejrzą maluch i sprawdzą przezierność fałdu karkowego i kość nosową jeśli wszystko bedzie ok to test z krwi to tylko formalnosc bo tak jak pisze @roki_1991 to tylko statystyka. Nawet nie jasne usg mozna powtorzyc u dobrego specjalisty lub zrobic badania inwazyjne ale będzie ok na 100%
Trzymam kciuki ❤❤
reklama
Dziękuję za odpowiedź Województwo łódzkie. Byłam u prof Wilczyńskiego. To on zlecił mi te badania. Wcześniej nawet nikt o tym nie pomyślał. Czekam na wizytę, ale jeszcze do niej daleko. Bardzo się denerwuje, to wszystko juz mnie przeraża. Dlatego chciałam zapytać czy z takimi różnymi ,,problemami,, immunologicznymi udało się komuś zajść w ciążę i ja szczęśliwie zakończyć.Myślę, że ten wątek, starania po poronieniu są dla Ciebie. Przede wszystkim musisz znaleźć dobrego lekarza, to jest najważniejsze. Napisz skąd jesteś, to dziewczyny może kogoś polecą.
Podziel się: