reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
sorry ale ostatniego zdania nie ogarnelam haha :) pokaz fotke
Hahahah. Miało być, że to już moment w którym powiemy rodzicom ;) jak zwykle na telefonie mi funkcja auto uzupełniania przeszkadza. ;)
20191010_175735.jpg

@Charlotte21 gratuluje ❤️
A ja jestem załamana odebrałam dizsiaj wyniki badań allo mlr i 18.5% a jeszcze 3 miesiące temu był 39.8% co mógło się stać ? Co teraz ? Mam kolejna wizytę 21.10 u prof Sachy tylko nie wiem co myśleć o szczepieniach czy się zgodzić na nie

@Charlotte21 gratuluje ❤️
A ja jestem załamana odebrałam dizsiaj wyniki badań allo mlr i 18.5% a jeszcze 3 miesiące temu był 39.8% co mógło się stać ? Co teraz ? Mam kolejna wizytę 21.10 u prof Sachy tylko nie wiem co myśleć o szczepieniach czy się zgodzić na nie
Wiem jak się ciężko czyta o czyims szczęściu w obliczu swoich problemow. Dlatego dziękuję za gratulacje. Niestety co do mlr nie pomogę bo nie miałam z tym problemu ;/

Wiem jak się ciężko czyta o czyims szczęściu w obliczu swoich problemow. Dlatego dziękuję za gratulacje. Niestety co do mlr nie pomogę bo nie miałam z tym problemu ;/
tak czasami jest ciezko ale jesli ktoras ma choc podobne schorzenia wyniki i udaje sie zajsc w ciaze i ja utrzymac to daje tez meeega nadzieje zwlaszcza jak sie ma podobne leki wdrozone
wiadomo ze to nie gwarantuje sukcesu ale nadzieje daje :)

Pami przykro mi nigdy nie robilam tego wyniku :( ale przykro mi ze tak spadlo nie wiadomo dlaczego :(

reklama
Do góry