reklama
Nam się udało przy wyniku 1%Hej co sądzicie dziewczyny o badaniu męża nasienia ? A dokładie chodzi mi o plemniki o prawidłowej budowie
A długo się staraliście ?Nam się udało przy wyniku 1%
Pierwszy wynik z listopada 2018 0%, mąż dostał antybiotyk, clostilbegyt, dieta i witaminy. Po miesiacu drugie badanie i urosło na 1%, ten sam dzień beta pozytywnaA długo się staraliście ?
Marthi
Fanka BB :)
@Pami123 - ja tez 21.11 [emoji6]
@Nadzieja2018 - nie tym razem to następnym, taka prawda. Przytulam.
@Nadzieja2018 - nie tym razem to następnym, taka prawda. Przytulam.
Porzeczka1234
Oczekujaca123
@Nadzieja2018 ... przykro mi :* tule mocno i przesyłam energię na kolejne działania!
Czy macie jakiś plan B?
Czy macie jakiś plan B?
Bo tam na dole jest jeszcze to p/p plemnikowe tylko nie wiem dokładnie czy o to chodzi ? Bardzo Ci dziękuje za odpowiedz@Pami123 nasienie spoko ale moim zdaniem ph za wysokie co świadczy o stanie zapalnym niech mąż zrobi wymaz , usg p/p plemnikowe w spermie to moja taka rada i przydałby sie lekarz nie ginekolog tylko androlog lub urolog
Charlotte21
@Nadzieja2018 wiem że jest Ci ciężko. Wiem jak człowiek jest bezsilny. Ale zobacz ile tu jest walczących! I ile wygranych ! To drugi cykl. Daj sobie jeszcze czasem. Może z czasem poczucie niesprawiedliwosci zmaleje
@Pami123 ;* dziękuję że pytasz. Zaskakująco dobrze. Taki paradoks. Jak mnie boli brzuch to się martwię że coś nie tak. A jak mnie nic nie boli to też się martwię. Ehhh
Dzisiaj miałam wlew. To mój 4 i myślałam , e mnie nic nie zaskoczy. A dzisiaj pobił rekord. Połowę dawki 200 ml wraz z dwoma solami przyjmowałam 5 h !!! Co puścili szybciej elektrolity to ciśnienie mi skakalo. Jestem niskocisnieniowcem. Dla mnie 100 ma 60 to norma. A tutaj od razu w momencie podskoczylo 130 na 80. Niby nie dużo ale poty mnie olaly jeszcze tak długo nie byłam na wlewach.
@Pami123 ;* dziękuję że pytasz. Zaskakująco dobrze. Taki paradoks. Jak mnie boli brzuch to się martwię że coś nie tak. A jak mnie nic nie boli to też się martwię. Ehhh
Dzisiaj miałam wlew. To mój 4 i myślałam , e mnie nic nie zaskoczy. A dzisiaj pobił rekord. Połowę dawki 200 ml wraz z dwoma solami przyjmowałam 5 h !!! Co puścili szybciej elektrolity to ciśnienie mi skakalo. Jestem niskocisnieniowcem. Dla mnie 100 ma 60 to norma. A tutaj od razu w momencie podskoczylo 130 na 80. Niby nie dużo ale poty mnie olaly jeszcze tak długo nie byłam na wlewach.
reklama
Podziel się: