aniolkowamama3
Początkująca w BB
Napisałam wiadomość.Możemy popisać priv?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam wiadomość.Możemy popisać priv?
Dziewczyny, czy któraś z Was po odstawienia Encortonu zaczęła tyc? Nigdy tak nie przybieralam na wadze jak teraz po drugim poronieniu. Zwykle wszyscy się śmiali że mam tasiemca. A teraz mam problem starszy. W miesiąc przytulam 4 kg. A jem tyle co zwykle. Ehhh. Myślę sobie że to może po Encortonie ?
Mialam też teraz torbiel na jajniku i leki czopki. Dwa rodzaje. Możliwe że w skutkach ubocznych ma tycie ? Albo słabsza przemianę materii?
Pomocy ...
No najgorsze jest to że brałam tylko 8 t steryd. Od pozytywnego testu. Czyli od 3 mają. I dopiero po lyzeczlowaniu jak zaczęłam schodzić z dawki to zaczęły się problemy. Czyli na to wygląda że też mam skutki uboczne sterydu...Ehh.Ja też przytylam po encortonie i niestety nie udało mi się pozbyć tych kilogramów. W tej ciąży biorę metypred. Chyba lepiej na niego reaguje .
Tak to też jest steryd. Podobno nowszej generacji.No najgorsze jest to że brałam tylko 8 t steryd. Od pozytywnego testu. Czyli od 3 mają. I dopiero po lyzeczlowaniu jak zaczęłam schodzić z dawki to zaczęły się problemy. Czyli na to wygląda że też mam skutki uboczne sterydu...Ehh.
Zapytam mojej gin o ten drugi lek. Tez działa podobnie . ?
Dziewczyny, czy któraś z Was po odstawienia Encortonu zaczęła tyc? Nigdy tak nie przybieralam na wadze jak teraz po drugim poronieniu. Zwykle wszyscy się śmiali że mam tasiemca. A teraz mam problem starszy. W miesiąc przytulam 4 kg. A jem tyle co zwykle. Ehhh. Myślę sobie że to może po Encortonie ?
Mialam też teraz torbiel na jajniku i leki czopki. Dwa rodzaje. Możliwe że w skutkach ubocznych ma tycie ? Albo słabsza przemianę materii?
Pomocy ...
Myślę że przy ilości leków i samym fakcie ciąży trudno określić od czego się tyje choć faktycznie steryd może tak działać. Ja w każdej ciąży przytulam a brałam metypred ostatniej 20kg i zrzucilam ale czego się nie robiDziewczyny, czy któraś z Was po odstawienia Encortonu zaczęła tyc? Nigdy tak nie przybieralam na wadze jak teraz po drugim poronieniu. Zwykle wszyscy się śmiali że mam tasiemca. A teraz mam problem starszy. W miesiąc przytulam 4 kg. A jem tyle co zwykle. Ehhh. Myślę sobie że to może po Encortonie ?
Pomocy ...