reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino - ktg tez wczoraj, nawet roniąc, słyszałam cały czas... oby to, co piszesz się kiedyś ziściło.

@Nadzieja2018 - kochana, zrób koniecznie posiew. Choćby prywatnie.
Straszne. A niby maja kłaść tam gdzie nie ma brzuszków itd.
Współczuję ja miałam to "szczęście" że trafiłam na oddział onkologiczny. Kobieta która była że mną w pokoju caly czas mnie zagadywala. Bardzo mi pomogła a pół roku później zmarła.

reklama
@Marthi ja miałam taka sytuację , że straciłam moją Zuzię pierwsza córkę czekałam na wypis a przywieźli kobietę urodziła na izbie przyjęć a ja siedziałam przed drzwiami tak płakałam , że dali mi leki dożylnie uspokajające . Wyjechali z ta kobieta i miałam dziecko na piersi jeszcze we krwi nigdy tego nie zapomnę. Ale pamiętam również jak urodziła się Zosia i jechaliśmy windą ona w foteliku mąż był taki dumny byliśmy tacy szczęśliwi . Jak byś mi powiedziała wtedy w histeria że i ja urodzę nigdy bym w to nie uwierzyła. Teraz ja wierzę za Ciebie że i wy kiedyś bedziecie w tej windzie tacy szczęśliwi

Ostatnia edycja:
Znalazlam szczegóły... Ostatnio byłam u gina 15.05 i dostałam wtedy Flucofast kaps. twarde 150 mg - 1 szt. D.S. 1x1 i Gynoflor tabl. dopochwowe 50 mg+0,03 mg - 6 szt. D.S. 1x1. Od maja był spokój i teraz znowu, ratuuunku :(

Dziewczyny,
orientujecie się który wymaz powinnam zrobić z tego linku poniżej? Chcę iść jutro rano i już nie prosić się tych tragicznych lekarzy z luxmedu o skierowanie.. Wolę iść z rana i zapłacić a mieć z głowy.

To powinien być wymaz z pochwy, wymaz z pochwy beztlenowy, wymaz z pochwy posiew w kierunku grzybów drożdż.?

Czy któraś z Was nie będąc w ciąży robila wymaz w kierunku GBS? Czy takie badanie robi się tylko jak jest się już w ciąży?

Znalazlam szczegóły... Ostatnio byłam u gina 15.05 i dostałam wtedy Flucofast kaps. twarde 150 mg - 1 szt. D.S. 1x1 i Gynoflor tabl. dopochwowe 50 mg+0,03 mg - 6 szt. D.S. 1x1. Od maja był spokój i teraz znowu, ratuuunku :(

Dziewczyny,
orientujecie się który wymaz powinnam zrobić z tego linku poniżej? Chcę iść jutro rano i już nie prosić się tych tragicznych lekarzy z luxmedu o skierowanie.. Wolę iść z rana i zapłacić a mieć z głowy.

To powinien być wymaz z pochwy, wymaz z pochwy beztlenowy, wymaz z pochwy posiew w kierunku grzybów drożdż.?

Czy któraś z Was nie będąc w ciąży robila wymaz w kierunku GBS? Czy takie badanie robi się tylko jak jest się już w ciąży?
Kochana wymaz z pochwy na bakterie tlenowe i beztlenowe . Jeśli wyjdzie Ci grzybica to napiszą co to za cudo u mnie 2 tygodnie temu pobierała moj dr i też mi wyszedł grzybek

@Porzeczka1234
Dziękuję Kochana :* Właśnie się zapisałam prywatnie na jutro, tam gdzie chodzę do mojej gin.

Co dostałaś na grzybka?

Ja się zaczynam nakręcać, że mam jakieś mega świństwo w sobie skoro non stop mi to powraca...

@Porzeczka1234
Dziękuję Kochana :* Właśnie się zapisałam prywatnie na jutro, tam gdzie chodzę do mojej gin.

Co dostałaś na grzybka?

Ja się zaczynam nakręcać, że mam jakieś mega świństwo w sobie skoro non stop mi to powraca...
Ja na candida albicans dostałam gynazol. Miałam wypisany tylko dla mnie więc dla męża kupiłam clotrimazol profilaktycznie.

Ja na candida albicans dostałam gynazol. Miałam wypisany tylko dla mnie więc dla męża kupiłam clotrimazol profilaktycznie.
Ja miałam taki cudo candida lusitaniae a lek to pimacufin przez 3 dni na noc ale ja objawów nie miałam żadnych.
@Porzeczka1234

Co dostałaś na grzybka?

Kochana jak wyzej napisałam . Ja uważam , że u Ciebie to nic groźnego ale lekarz leczy Cię jak popadnie, że tak powiem i nie potrafi z antybiotykiem trafić

reklama
Ja miałam taki cudo candida lusitaniae a lek to pimacufin przez 3 dni na noc ale ja objawów nie miałam żadnych.

Kochana jak wyzej napisałam . Ja uważam , że u Ciebie to nic groźnego ale lekarz leczy Cię jak popadnie, że tak powiem i nie potrafi z antybiotykiem trafić
U mnie też było bez objawów. Wymaz przy okazji pobytu w szpitalu. 3 tyg wcześniej bralam antybiotyk więc podejrzewam, że to był winowajca.

Do góry