Marthi
Fanka BB :)
@Malinkaa123 - może zatem Neoparin można, na Clexane nic o tym nie jest napisane, a ja odnosilam się typowo do Clexane, które znam i przyjmuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze że wyszły Tobie teraz takie wyniki. Na pewno czujesz ulgę Ja w lipcu planuje zrobić fenotyp NK bo też chciałam trochę odczekać po poroneiniu a to będzie przed 3@ więc już chyba powinien wyjść realny wynik. I po cichu liczę na to że też będą prowidlowe bo jak nie to doktor P. I tak mi nie są sterydu ze względu na metformine...zrobilam dzisiaj ponownie wyniki NK i ta immunolog miala racje troche za wczesnie po poronieniu moglam je zrobic
z 16% spadly do 9% ufff ciesze sie bardzo bo moj lekarz i tak by nie przepisal sterydu
@Marthi A no widzisz, a niby ten sam lek. Tylko z tego co pisałaś do którejś z dziewczyn widzę że robiłam błąd, bo od razu po wyciągnięciu zastrzyku z lodówki go sobie podaje. Powinnam godzinę poczekać? Niby myślałam że już wszystko wiem na temat tych zastrzykow A jednak nie ...:-)
Cześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie u Maliny i prosto z wizyty jechałam do szpitala. Jest ryzyko porodu przedwczesnego ponieważ miałam straszne napięcia brzucha, był jak skala przez cała noc, potem zaszło na chwile, a w Łodzi znowu mi wróciło podczas wizyty i Malina nie pozwolił na powrót do gdanska. TakZe leżę w Matce Polce . Właśnie leci kroplówka z lekiem wyciszającym skurcze, sterydy na płucka już podane. Mam tu być conajmniej do niedzieli. Teraz czuje się super i najchętniej pojechaliśmy do domku ale trzeba trzymać rękę na pulsie. Ginekolog powiedziała mi tutaj ze w każdej chwili mogę urodzić także mam tu leżeć żeby nie rodzic gdzieś w polu. Ale nie denerwuje się, wiem ze będzie dobrze. Dziś 31 i 5 dzień. Pozdrawiamy z Marysia ❤
Na pewno wszystko będzie dobrze grunt to że sama jesteś spokojna i nie stresujesz się. Dobrze ze masz lekarza który się opiekuje Tobą na tyle , że nie martwisz się jakoś bardzoCześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie u Maliny i prosto z wizyty jechałam do szpitala. Jest ryzyko porodu przedwczesnego ponieważ miałam straszne napięcia brzucha, był jak skala przez cała noc, potem zaszło na chwile, a w Łodzi znowu mi wróciło podczas wizyty i Malina nie pozwolił na powrót do gdanska. TakZe leżę w Matce Polce . Właśnie leci kroplówka z lekiem wyciszającym skurcze, sterydy na płucka już podane. Mam tu być conajmniej do niedzieli. Teraz czuje się super i najchętniej pojechaliśmy do domku ale trzeba trzymać rękę na pulsie. Ginekolog powiedziała mi tutaj ze w każdej chwili mogę urodzić także mam tu leżeć żeby nie rodzic gdzieś w polu. Ale nie denerwuje się, wiem ze będzie dobrze. Dziś 31 i 5 dzień. Pozdrawiamy z Marysia ❤
@Marthi chyba nie zaszkodziłam tymi zimnymi zastrzykami ? :-/ jakie to miało znaczenie ?