reklama
SheWolf
Zaangażowana w BB
Dziewczyny którym się udało bralyscie encorton czy metypred? Na którym leku więcej ciąż????
Encorton
burczuś
Fanka BB :)
@magda1208 dziękuję
Wizytę uważam za mocno owocną @Charlotte21 teraz mogę się wymienić wrażeniami
Znalazłam w końcu lekarkę,która nie rozkłada rąk jak mówię NIE szczepieniom i immunoglobulinom. Wręcz przeciwnie. Zależało mi znaleźć kogoś, kto będzie chciał mi zwiększyć dawki leków i nimi zbijać co trzeba(NK czy homocysteinę). Mam też iść jeszcze na histeroskopię za około 2 miesiące. Bo przez te dwa miesiące mam solidnie brać leki i ...schudnąć Jutro badam homocysteinę(aż się boję) oraz tsh,ft 3 i ft 4. W połowie cyklu muszę udać się do jakiegoś gina na ocene endometrium. bo to też będzie wskazaniem do histeroskopii. A. i dostałam namiary na psychologa, który pracuje tylko z rodzicami po stracie. Pracuje na Śląsku w hospicjum. Pierwszy raz-od lat sześciu-ktoś mi zaproponował psychologa... szok.
Znalazłam w końcu lekarkę,która nie rozkłada rąk jak mówię NIE szczepieniom i immunoglobulinom. Wręcz przeciwnie. Zależało mi znaleźć kogoś, kto będzie chciał mi zwiększyć dawki leków i nimi zbijać co trzeba(NK czy homocysteinę). Mam też iść jeszcze na histeroskopię za około 2 miesiące. Bo przez te dwa miesiące mam solidnie brać leki i ...schudnąć Jutro badam homocysteinę(aż się boję) oraz tsh,ft 3 i ft 4. W połowie cyklu muszę udać się do jakiegoś gina na ocene endometrium. bo to też będzie wskazaniem do histeroskopii. A. i dostałam namiary na psychologa, który pracuje tylko z rodzicami po stracie. Pracuje na Śląsku w hospicjum. Pierwszy raz-od lat sześciu-ktoś mi zaproponował psychologa... szok.
Charlotte21
Bardzo się cieszę, że znalazłaś to czego oczekiwałaś Jak już mówiłam, pani doktor jest osobą otwartą i jak jej powiedziała, że tez nie chce np insemisacji to po prostu to zaakceptowała, a inny lekarz w klinice zrobił mi z tego monolog, że moja wiara i durne przekonania będą wydłużać moja drogę :/ także cenię panią doktor za to.@magda1208 dziękuję
Jeżeli chodzi o psychologa też mi polecała pana Pawła. Byłam u niego miły i pomocny Pan. Pomógł mi pozbierać myśli Faktycznie pracuje z ciężkimi przypadkami, bo przygotowuje rodziców do straty dziecka w hospicjum.
Także teraz trzymam kciuki za leczenie A jakie masz dawki i co na NK?
burczuś
O dawkach może nie będę jeszcze pisać, bo jak dostanie moje wyniki, to dokładnie mi rozpisze. Leki-encorton,acard,intralipid,heparyna. Teraz foliany metylowane, b12 metylowane, metforminę conajmniej 1000, kwasy omega i nie pamiętam co jeszcze, bo kartkę mam w domu. Mąż ma też nadal brać p r o f e r t i l . Na NK-itralipid.Bardzo się cieszę, że znalazłaś to czego oczekiwałaś Jak już mówiłam, pani doktor jest osobą otwartą i jak jej powiedziała, że tez nie chce np insemisacji to po prostu to zaakceptowała, a inny lekarz w klinice zrobił mi z tego monolog, że moja wiara i durne przekonania będą wydłużać moja drogę :/ także cenię panią doktor za to.
Jeżeli chodzi o psychologa też mi polecała pana Pawła. Byłam u niego miły i pomocny Pan. Pomógł mi pozbierać myśli Faktycznie pracuje z ciężkimi przypadkami, bo przygotowuje rodziców do straty dziecka w hospicjum.
Także teraz trzymam kciuki za leczenie A jakie masz dawki i co na NK?
Charlotte21
A heparynę na jakiej podstawie dostałaś? bo ja już coś myle chyba. Heparyna jest przez mutacje genów czy zespół antyfosfolipidowy?O dawkach może nie będę jeszcze pisać, bo jak dostanie moje wyniki, to dokładnie mi rozpisze. Leki-encorton,acard,intralipid,heparyna. Teraz foliany metylowane, b12 metylowane, metforminę conajmniej 1000, kwasy omega i nie pamiętam co jeszcze, bo kartkę mam w domu. Mąż ma też nadal brać p r o f e r t i l . Na NK-itralipid.
Też mam wlewy. Była 3 razy, Jak wszystko się będzie dobrze układać to będę miała jeszcze jeden lub dwa. Encorton biorę 10 mg. Acard też.
kasiula222
Dziewczyny czemu wiele lekarzy metamorfine odradza w ciąży ? Która z Was brała i jest ok . Mój cukier wariuje martwię się czy wszystko ok jest .. czy ta ciąża się utrzyma ;( to czekanie mnie dobija . W pon. moze uda mi się dostać gdzieś do gina . Bo do tego co chce by prowadził ciążę t dopiero na 19 .. a ja nie mam żadnych objawów , miała tak któraś ?
burczuś
HEPARYNA na zespół antyfosfolipidowy. metyle na MTHFR. Encorton na przeciwciała, Intralipid na wysokie NK. Mam nadzieję,że nie pomyliłam,jak coś to mnie mądre głowy poprawcieA heparynę na jakiej podstawie dostałaś? bo ja już coś myle chyba. Heparyna jest przez mutacje genów czy zespół antyfosfolipidowy?
Też mam wlewy. Była 3 razy, Jak wszystko się będzie dobrze układać to będę miała jeszcze jeden lub dwa. Encorton biorę 10 mg. Acard też.
reklama
marshia
Dziewczyny czemu wiele lekarzy metamorfine odradza w ciąży ? Która z Was brała i jest ok . Mój cukier wariuje martwię się czy wszystko ok jest .. czy ta ciąża się utrzyma ;( to czekanie mnie dobija . W pon. moze uda mi się dostać gdzieś do gina . Bo do tego co chce by prowadził ciążę t dopiero na 19 .. a ja nie mam żadnych objawów , miała tak któraś ?
Ja brałam metę do samego końca, specjalnie wyszukałam ginekologa, który uznaje prowadzenie ciąży na metforminie. Co ciekawe KP już nie :/, a na to liczyłam teocję.
Podziel się: