reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Oj kochana liczne kolonie, krew sie lała o 18 cos poczułam myślałam , ze grzybica a o 22 chodziłam juz po ścianach. Ale juz lepiej .... moze to już ostatnia infekcja zobaczymy bo oszaleję z nadmiaru antybiotyków :p;)

Trzymam mocno kciuki za Was

@burczuś jesteś? Jak u Ciebie sytuacja?

@dżoasia jak gwardia dziewczyn sie ma?
Jestem jestem...ale niezbyt często ;) i ja też walczyłam...w sumie nadal walczę z pęcherzem;( Byłam na L4 bo bym w pracy nie wysiedziała:/ Wolę 5 razy gorączkę niż zapalenie pęcherza...
Dzięki @Porzeczka1234 ,że pamiętasz o mnie:*
@marshia haaahaaaahaaa! Że wychowałaś bestyjke?? Jeszcze dluuuga droga by wychować to małe szczęście :D Moja dziesięciolatka powoli ma odwagę "odpyskowac" ...i to mnie przeraża:)
Pozdrawiam Was dziewczyny!
@Oczekujaca123 :*:*:*
@dżoasia :*:*:*
@Zzzzzz odezwij się...

reklama
A sorka dziewczyny, ze nie odpisywalam bo mam urwanie. Tak! Urodzilam więc zwalniam brzuchol. Córka wspaniała, nie ma hipotrofii, poród sn (juz o nim zapomnialam ;) ). Urodziłam w zeszła środę :)
IMG_20190321_130958.jpg

Wczoraj neurologopeda odmieniła nasze życie. Suzi zaczęła jeść z cyca i dostała smoka. Dziś idziemy na pierwszy spacer.
To niesamowite, bo ta neurologopeda dotknęła mnie w 4 miejscach myslalam ze orgazmu dostane. Później podotykala Zuze. Wróciliśmy do domu, przystawilam ja do piersi i jadla tak łapczywie ze mleko wylewało jej się dolem. Progres :)

Ooooooo @Zzzzzz a Ciebie gdzie dotykała? Pytam poważnie, bo myślałam, żeby iść z Mają przez ten język i zastanawiałam się jak taki neurologopeda działa tak naprawdę. Zawsze myślałam, ze to dopiero wtedy kiedy jest problem z mową. Jestem w szoku ze nawrt na karmienie taka wizyta pomaga.

Ślicznotka!!!
Gratulacje, niech zdrowo rośnie.
Ja za równe 100 dni również zwalniam brzuszek, chociaż pewnie będzie wczesniej do wzięcia bo wczoraj dostałam zaświadczenie od neurologa że muszę mieć planowane CC.
Dziś leżę i odpoczywam więcej bo brzuch twardnieje i jakoś spad k formy

A sorka dziewczyny, ze nie odpisywalam bo mam urwanie. Tak! Urodzilam więc zwalniam brzuchol. Córka wspaniała, nie ma hipotrofii, poród sn (juz o nim zapomnialam ;) ). Urodziłam w zeszła środę :)
Zobacz załącznik 954208
A

Ooooooo @Zzzzzz a Ciebie gdzie dotykała? Pytam poważnie, bo myślałam, żeby iść z Mają przez ten język i zastanawiałam się jak taki neurologopeda działa tak naprawdę. Zawsze myślałam, ze to dopiero wtedy kiedy jest problem z mową. Jestem w szoku ze nawrt na karmienie taka wizyta pomaga.
Gdzies na plecach, pod obojczykami i pod biustem a Zuze na brzuchu i buzi. Myślę że warto się wybrać. Mnie to kosztowało 100zl to śmieszna cena jak za tak duży postęp.

reklama
Do góry