reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino kciuki ogromne za powrót do lepszej formy Helenki :(
@marzycielka81 zrob po kolacji sobie, żebyś się rano już nue stresowała. Ha za pierwszym razem 3 czy 4 paski wyrzuciłam.... albo za mało krwi (zimne rece się nue nadają - ogrzej pobieraniem lub ciepłą wodą), albo nie umiałam właśnie nabrać kropli. Pobieraj z boku opuszka, nie ze środka. I poziom wkłucia ze standardowej 2-2,5 w moim accuchek musiałam przestawić aż na 5, żeby kropla w ogoke się pojawiła. I polecam pobierać z 3 ostatnich placów. Mały, serdeczny i ten od Fuck you ;)
Dzięki udało się, rada z wodą pomogła. Tylko mąż mi wycisnal krople krwi. Czy to znaczy że powinnam mocniejsza moc nakluwacza użyć? Ogólnie ja się boję krwi i ciężko to widzę. Cukier godzinę po kolacji 106. Czyli za wysoki tak? Norma jest do 90?

reklama
Dzięki udało się, rada z wodą pomogła. Tylko mąż mi wycisnal krople krwi. Czy to znaczy że powinnam mocniejsza moc nakluwacza użyć? Ogólnie ja się boję krwi i ciężko to widzę. Cukier godzinę po kolacji 106. Czyli za wysoki tak? Norma jest do 90?
Cukier 1h po posilku norma do 140 :)
Takze jak najabrdziej Twoj wynik jest ok.
Pamietaj, zeby umyć rece przed nakluciem tak aby nie bylo szansy, ze np zlapalas cos słodkiego i to z krwia pojdzie - zawal z wyniku murowany :D

@marshia mi właśnie z fakolca leci najlepiej haha ;) Powiem Wam, że po odstawieniu metfornimy mam o niebo lesze wyniki na czczo (80-85) niż na mecie (nawet do 110 było). Po posikach w miarę ok, nie przekraczam raczej 130.

@Destino serduchem przy Was.

Ja po wizycie żelusie żyją i mają się dobrze. Uffffffffffff...
Dr był chyba bardziej zeschizowany ode mnie ;P

@marshia mam ale ciulowy sprzet maja z tym gabinecie w ktorym doktorek przyjmowal dzisiaj.

Załączniki

• Screenshot_2019-01-17-19-55-57.png
    Screenshot_2019-01-17-19-55-57.png
    365,8 KB · Wyświetleń: 123
  • Screenshot_2019-01-17-19-56-06.png
    Screenshot_2019-01-17-19-56-06.png
    386 KB · Wyświetleń: 115
@marshia mi właśnie z fakolca leci najlepiej haha ;) Powiem Wam, że po odstawieniu metfornimy mam o niebo lesze wyniki na czczo (80-85) niż na mecie (nawet do 110 było). Po posikach w miarę ok, nie przekraczam raczej 130.

@Destino serduchem przy Was.

Ja po wizycie żelusie żyją i mają się dobrze. Uffffffffffff...
Dr był chyba bardziej zeschizowany ode mnie ;P

Super wieści i oby tak dalej!!! :)

reklama
Do góry